USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Мисливські угіддя на Волині залишили підприємцям

23 Травня 2014 15:22
Мисливські угіддя на Волині залишаться у приватних господарів, тому що у обласній вирішили не позбавляти підприємства прав користування.

Питання щодо припинення права користування мисливськими угіддями розглянули під час третього пленарного засідання 25-ї сесії облради, що відбулося 23 травня.

Депутат Сергій Слабенко звернув увагу колег на те, що, під час надання мисливських угідь у користування, були допущені порушення. Так, з його слів, не були отримані висновки екологічних служб. На думку депутата, потрібно відмовитися від того, щоб займатися на природно-заповідній території веденням мисливського господарства, а той, хто наважиться це робити, повинен спочатку узгодити це з управлінням екології, а також підписати ухвалу та зобов’язання щодо дій на таких територіях. Натомість депутат Валерій Діброва заперечив, зазначивши, що процедурні порушення були не у всіх мисливських господарств. З його слів, серед підприємств є такі, що успішно вклали кошти у розвиток мисливської інфраструктури, працюють над збільшенням кількості звіра. Депутат пропонував голосувати не пакетом, а окремо по кожному підприємству.

Проект рішення підтримало лише 26 депутатів, отже мисливські угіддя залишилися у приватних власників.

Нагадаємо, на території Павлівського заказника незаконно полюють на диких звірів. Павлівське мисливське господарство взяло в користування ліс на 25 років, а ще недавно там почали зводити елітні котеджі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
мур Показати IP 23 Травня 2014 15:23
колісник реваншує- молодець
троль Показати IP 23 Травня 2014 17:01
з його то баблом можна і реваншувати
Петро Показати IP 23 Травня 2014 17:05
Хто би, що не говорив, та ба, навіть переконливі докази висловлювали, хочу ствердно сказати що, при наданні мисливських угідь у користування, були допущені порушеня, які на даний момент наносять великі збитки Волинському Поліссю......
Володимир Латковськи Показати IP 23 Травня 2014 18:55
Розберіться з мисливськими угіддями на Любомльщині якими користуються браконьєри бібіки. Ганьба волинськи владі що допускає ці злочини та покриває незаконні схеми. Браконьєрства .
діброві Показати IP 23 Травня 2014 20:30
волошенюка садівські дачі, він в тебе виграв тендер у Веселівській сільській раді.хі хі хі так тримати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus