USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У волинському місті шоковані діями кабельного монополіста

5 Березня 2014 11:22
Хвилю народного обурення у Нововолинську викликало те, як революційні події у місті зобразило нововолинське кабельне телебачення ТТІ. Про це повідомляє «Нововолинськ діловий».

Уже неодноразово глядачі висловлювали своє невдоволення тим, що у дні жалоби за загиблими на Майдані ТТІ транслювало шансон та розважальні програми.

Проте на цьому кабельний монополіст не зупинився. Розкриваючи теми Автомайдану та загонів Самооборони журналісти цього каналу подають бачення подій, вигідне лише кільком ділкам від влади.

Шокувала загал і заява міського голови Нововолинська Віктора Сапожнікова, який назвав людей, що вимагали його відставки, "не зовсім адекватними". Нагадаємо, їх тоді зібралося під міськрадою кількасот чоловік.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Оксана Показати IP 5 Березня 2014 11:51
Шановні українці! Що ми знову робимо? Даємо можливість російським каналам показати які вони майданівці - матюгальщики. Вже рівненського показали на всіх ромійських каналах зі зброєю та матюками у прокурора і на засіданні ради. Хочете щоб ще Нововолинськ показали. Якщо ви хочете зняти мера, то зніміть йогоь в законний спосіб - на виборах. А то вибирали тисячі людей, а зняти хочуть 200 чоловік. Зазначу, що я лучанка і мені немає значення хто мером у Нововолинську, а має значення Закон.
Я Показати IP 5 Березня 2014 13:01
В заголовку новини про приватне кабельне телебачення. Ну хай крутять, що хочуть, кому не цікаво, не проплатить і лишаться вони без грошей. А от в тексті головне - відставка Сапожнікова..
микола Показати IP 5 Березня 2014 15:17
Ну, нововолинцям давно відомо який курс має канал ТТІ. Віктор Ярема - близький друг Сапожнікова і подає новини лише так як вигідно останньому. До речі, ТТІ - підприємство, яке досі перебуває у судових тяжбах з приводу законності своєї діяльності. Як заявляє Ігор Желізко, власник колишнього кабельного мовника "Львівська жінка", ТТІ просто рейдерськи захопило кабельну мережу в Нововолинську і викрало абонентську базу, шляхом обману і чорної бухгалтерії перевівши користувачів на послуги ТТІ. Довгий час до складу співзасновників входив і рідний племінник нашого мера Борис Очеретко. Потім тишком-нишком він зник із того списку. Чому б це?
Вона до микола Показати IP 6 Березня 2014 08:37
О, пані Камишнікова вже тут об"явилась, а чого так скромно підписалась, переживаєте, що в обласному центрі вас впізнають, так про ваші "подвиги" там ніхто не знає. Перестаньте штампувати свої геніально-брехливі коментарі і потішатися своїм "мега-розумом".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus