USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

У волинському місті – вперше танцювальний флешмоб

6 Січня 2014 18:15
Всі охочі від маленького до великого зібралися біля головної ялинки Ковеля, щоб стати учасником танцювального флешмобу, який тут проходить вперше. Про це повідомляє «ПроКовель».

Відкрили танцювальне новорічне дійство юні вихованці народного художнього колективу «Барвінок» Палацу учнівської молоді імені Івані Франка (керівник Любов Ризванюк). Їхнє завдання як і у всіх решти, які цього дня ще дадуть лиха закаблукам на цій імпровізованій сцені, полягало в тому, щоб досить швидко розучити з численними глядачами кілька не складних танцювальних рухів і під музичний супровід усе це разом повторити. Загалом, після кількох хвилин наполегливих тренувань, результат - доволі таки непоганий.

Помітно вирізнялася серед танцювального натовпу молода дівчина, яка встигала одночасно люляти в колясці двійко немовлят і, тримаючи на руках ще одне, – пританцьовувати. Згодом вона зізналася, що дуже полюбляє танцювати, проте ні де цьому не вчилася. А тут випала така гарна нагода опанувати хоча б найелементарніше.

Коли на танцполі появилися майстри студії сучасної хореографії «Беллатрікс» (керівник Ангеліна Гаврищук), на вулиці вже вечоріло. І ті, а переважно це дорослі люди, котрі чомусь соромилися разом із рештою пуститися в танок, теж стали до танцю. Тепер охочих розім’яти свої кісточки після ситого Новорічного застілля – значно побільшало.

Цього дня свої коронні номери разом із ковельчанами та гостями міста танцювали відомі колективи Ковеля: вихованці школи M-JUMP dance school під керівництвом Рамана Дячка, що діє при Народному домі «Просвіта», танцювальний колектив навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школи І-ІІІ ступенів №13 – колегіум», дитячої студії народного танцю «Дзвіночок» та інші. Всі вони - учасники новорічного флешмобу - отримали від Діда Мороза та його помічниці Снігуроньки солодкі подарунки.

А наступну зустріч організатори загальноміського танцювального дійства призначили через рік.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus