USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У волинських правоохоронців - нова святиня. ФОТО

9 Березня 2014 12:55
Волинські правоохоронці встановили хрест на куполі майбутнього храму святого князя Олександра Невського.

Святиня будується на території Волинського училища професійної підготовки працівників міліції, що у селі Сокиричі Ківерцівського району, - повідомили у прес-службі УМВС України у Волинській області.

Кілька місяців тому на базі навчального закладу відбулося урочисте закладання наріжного каменю як надійної основи для майбутнього храму, до якого зможуть приходити і молитися курсанти, працівники закладу та жителі навколишніх сіл.

Цілий рік на території училища проживають та навчаються юнаки і дівчата, які виявили бажання служити в органах внутрішніх справ України. Тут вони вивчають основи права, психології, удосконалюють фізичну підготовку та навчаються прийомам самозахисту і рукопашного бою, що є невід’ємною частиною в роботі кожного працівника міліції.

"Окрім професійних навиків, молоде покоління правоохоронців ніколи не повинне забувати про духовне життя. Це й стало причиною будівництва храму", – зауважив начальник училища полковник міліції Олександр Євлошевський.

Обряд освячення та встановлення хреста був проведений священнослужителями Ківерцівського району. Святі отці молилися разом із курсантами та працівниками училища. Після освячення хрест встановили на верхівку купола.

"Попереду ще дуже багато роботи, але головне, що невдовзі люди зможуть прийти до Храму Святого князя Олександра Невського, помолитися за здоров’я рідних та за упокій тих, хто відійшов у Вічність", – протоієрей Олександр Кондратюк.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Микола Показати IP 9 Березня 2014 13:00
А в остальном прекрасная маркіза все хорошо. Методи ті самі, совісті ні грама...
дідо Показати IP 9 Березня 2014 13:39
На злочинні гроші церкву будують. На зарплату міліціонера навіть вінка пластмасового не купиш.
небайдужа до дідо Показати IP 9 Березня 2014 17:30
Ну що то за українська натура, хорошу справу і ту треба обпаплюжити!!! Напевно, ви один із тих, кого просто нагнали з міліції????
Валерій Старіков Показати IP 9 Березня 2014 14:24
1. В Україні церква відокремлена від держави 2. Церква певної конфесії в органі влади - неповага до людей інших конфесій та поглядів 3. Олександр Нєвський не має ніякого відношення до УКраїни.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus