USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Воротнівському лісництві розводять кабанів. Фото

17 Листопада 2017 08:59
З метою розведення диких тварин на території Воротнівського лісництва, яке на даний час передане у користування державному підприємству “Мисливське господарство “Звірівське” (дана територія, нагадаємо, є заповідною. Тут дозволено тільки ведення господарства, без відстрілу та відлову) на волю випущено кілька особин диких кабанів.

Про це повідомили у прес-службі Волинського ОУЛМГ.

— Згодом, як розповідає директор ДП “Мисливське господарство “Звірівське” Сергій Смічик, — розселимо і оленя плямистого. Уже підготовлені підгодівельні майданчики, солонці, годівниці з сіном. Заготовлено вдосталь кормів…

— Таким чином у нашому господарстві, — продовжує Сергій Смічик, — ми вперше еспериментуємо випустити диких звірів у природу, тобто без вольєрного утримання. Сподіваємося на те, що дикі звірі на цій сприятливій території гарно приживуться і чисельність їх поступово збільшиться.

Користуючись нагодою, лісівники щиро дякують обласній раді, депутатському корпусу за надану можливість для розведення у Воротнівському лісництві диких тварин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Мисливець Показати IP 17 Листопада 2017 12:22
МОЛОДЦІ !!!!!!
! до Мисливець Показати IP 17 Листопада 2017 16:57
щЕ БРАКОНЬЕРАМ ДУПИ ПОТРІБНО РОЗРИВАТИ ! ЗЛОВИЛИ В ЛІСІ З ТЕПЛОВІЗОРОМ, - ***** ***** ***** *****!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus