USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У виконкомі Луцькради – дискусія через результати конкурсу на перевезення пасажирів

15 Червня 2016 12:07
Оскаржувати результати конкурсу на автобусні перевезення пасажирів у Луцьку планують підприємці, які не здобули перемоги у конкурсі.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 15 червня.

Начальник управління транспорту та зв’язку міськради Анатолій Миронюк повідомив, що відповідно до протоколу засідання конкурсного комітету від 30 травня щодо визначення переможців та надання права на здійснення перевезення пасажирів у місті Луцьку за автобусними маршрутами загального користування переможцем на маршруті №1 «Карбишева - Надрічна (цегельний завод)» є ТзОВ «Санрайз»; №8 «Карбишева - Центральний ринок» — ТзОВ «Санрайз»; №10 «Шота Руставелі - Карбишева (Академія рекреаційних технологій і права)» — ТзОВ «Санрайз»; №23 «Вересневе – Єршова» — ПрАТ «Луцьке АТП 10701»; №26а «Центральний ринок – Вишків» — ПрАТ «Луцьке АТП 10701».

Член виконкому Олег Бондарук запитав, які юридичні наслідки матиме рішення та чи буде воно скасоване у суді (дехто з підприємств-учасників конкурсу планують оскаржити його результати). З його слів, конкурсна комісія знайшла порушення в обох претендентів, втім, рішення прийняте на користь одного. Анатолій Миронюк відповів, що виконком повинен прийняти рішення відповідно до постанови Кабміну.

Своєю чергою, голова конкурсного комітету, заступник міського голови Сергій Григоренко зауважив, що підписав рішення, за яке проголосували 12 членів комітету (один проголосував проти). Він визнав, що під час конкурсу зауваження були до обох сторін однак пропозиція зняти обох претендентів з конкурсу не пройшла. З його слів, перевізники, які програли, мають право позиватися до суду, але наразі немає жодних підстав для того, щоб не ухвалювати рішення виконкому.

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев підтвердив, що конфлікт є звичайним господарським спором між перевізниками, тож він закликав їх вирішувати спір у судовому порядку.

Члени виконкому підтримали проект рішення про затвердження результатів конкурсів на перевезення пасажирів за автобусними маршрутами загального користування у місті Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
водій Показати IP 15 Червня 2016 13:57
КОЛИ БУДЕ МАРШРУТ НА 55 квартал!!!! скільки дітям ходити по 3-4 км. до школи/садочка повз будови з бомжами та гопниками.... чого чекаєте...????
? Показати IP 17 Червня 2016 02:49
порядок наведіть!в селах сараї чистіші як маршуткі.і в маршутках не водії а гончики за 3 гривні!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus