USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На «Ягодині» затримали француза, який міг планувати теракти на Євро-2016

6 Червня 2016 15:05
Правоохоронці затримали у Ягодині громадянина Франції, який міг бути причетний до підготовки близько 15 терактів у Франції до Чемпіонату Європу з футболу.

Про це повідомляє Українська правда.

Голова Служби безпеки України Василь Грицак на прес-конференції не виключив, що за цим можуть стояти російські спецслужби.

З його слів, француз хотів провезти чимало зброї, яку планувалося застосувати для терактів у Європі.

"Нам вдалося попередити серію терористичних актів. Об'єктами підриву мали стати: мусульманська мечеть, єврейська синагога, установа, яка займається зборами податків із громадян Франції, пункти спостереження за автобанами і багато інших місць. Планувалося провести 15 терактів", – сказав Грицак.

"125 кілограмів тротилу і 20 РПГшних зарядів – ви розумієте, які руйнування і які людські жертви могли принести напередодні проведення Євро-2016", – наголосив голова СБУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Патріот Показати IP 6 Червня 2016 15:30
- "Цирк уехал, клоуны остались!!!!" Ну по-перше: хто хоча-б один раз був на Ягодині знає, - ЛОГІКИ НОЛЬ, стосовно клоунів в формі.. По-друге: через кордон в такій кількості і в такому маленькому жужику Н Е Р Е А Л Ь Н О ПРОСТО провезти б/п і зброю. По-третє ця новина торчить з самого ранку по радіо і вона вже стара, цей "інцидент" ніби мав місце бути 21/05!!!!! Питання до редакції: якщо не в змозі бути першими, то навіщо перепередавати інфо з радіо????? Наступне: СКІЛЬКИ МОЖНА ДАВАТИ ПІДГРУНТЯ ДЛЯ ТЕМ ДЛЯ СЕПОРІВ ТА МОСКАЛІВ?? (таке враження, що через кордон серед біла дня з автоматом на руках можна пройти) НАРОДЕ ХВАТИТЬ ТЕРПІТИ ЗНУЩАННЯ ЗВЕРХУ!!! НАС ЗА Б*ДЛО МАЮТЬ!!!!!!!!!, НЕ ВІДЕО А ПРОСТА СПЕЦІАЛЬНО ЗНЯТА ЗАМАНУХА НІБИ ХТОСЬ ПРАЦЮЄ
Село Показати IP 6 Червня 2016 16:18
ЩО ЗА ХУДОЖНЯ ПОСТАНОВКА? у зелених військових ящиках просто на видному місці склав вибухівку, зброю....., а де спільник, що ящики допомагав носити, багато де.де.де....
точно в ціль Показати IP 6 Червня 2016 17:01
"Міг бути..." "Російські спецслужби...". "До чемпіонату..." Ці клоуни мають нас за ід*отів, чи самі є закінченими ід*отами?
Колян Показати IP 6 Червня 2016 20:37
Ми не бидло і не ідіоти завтра ідем пікетувати!
Патріот до Колян Показати IP 6 Червня 2016 21:09
Твої слова та в діло............

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus