USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Європі арештували півтонни золота, вкраденого «сім’єю» Януковича

4 Вересня 2017 18:20
В одній з європейських країн нещодавно було арештовано понад півтонни золота, вивезеного з України оточенням екс-президента України Віктора Януковича.

Про це повідомив заступник генерального прокурора України Євген Єнін, передає Іnsider.

«Кілька тижнів тому, в рамках співпраці з однією європейською країною, нами отримано інформацію про арешт великої партії золота, йдеться про більш ніж півтонни», - сказав Єнін.

При цьому він додав, що Україна вже працює над тим, аби повернути арештоване золото назад до нашої держави.

За його словами, загальний збиток, завданий державі екс-президентом Януковичем та його оточенням, становить близько 40 мільярдів доларів. Зазначається, що 1,5 мільярда - заарештованих в Україні, вже повернуті до державної скарбниці. Також він повідомив, що на сьогодні в різних юрисдикціях, переважно європейських країн, заарештовано активів оточення Януковича на суму еквівалентну 200 мільйонам доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Тарас Показати IP 4 Вересня 2017 19:05
Хороша казка, якраз до вечора... Дитинi прочитаю.
12345 Показати IP 4 Вересня 2017 19:58
Ну, але є ще наші суди та наша прокуратура. Вони на пару зроблять так, що це золото вернуть "сімї". А хто буде проти, того ще й посадять, чи от наприклад депортують, позбавлять громадянства...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus