USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Колишній студент, який кинув яйцем у Януковича, став топ-менеджером Укрзалізниці

17 Липня 2020 19:25
Дмитро Романюк, який кинув яйцем у 2004 році в тоді ще прем’єра Віктора Януковича, очолив одне з управлінь Укрзалізниці.

Про це повідомляє НВ.

Управління Романюка відповідає за відносини з органами державної влади. Чоловік має дві вищі освіти та є кандидатом економічних наук.

У листопаді 2019 року міністр інфраструктури Владислав Криклій виклав спільне фото з Дмитром Романюком та розповів, що той став заступником голови Івано-Франківської ОДА.

«Дуже світлий, розумний і принциповий. Впевнений, що будемо за нього ще чути, як за ефективного менеджера, значно більше», – писав міністр.

Нагадаємо, 24 вересня 2014 року у Віктора Януковича кинули куряче яйце під час візиту Івано-Франківської області. Янукович упав, а охорона скрутила нападника. Ним виявився тоді ще студент Дмитро Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Народна прокуратура Показати IP 17 Липня 2020 20:16
Казав сліпий - побачимо. Чомусь видається мені, що в ОДА він був призначений внаслідок приналежності до якоїсь з політичних сил, куди, в свою чергу, потрапив після інциденту з яйцем. Ну а далі вжи за протекцією - до керівників Укрзалізниці, хоча ніякого відношення до цієї структури не мав. Ось і вся математика українського урядування. Та ж сама Клітіна, Деєва і інші, тільки у штанях.
лучанка до Народна прокуратура Показати IP 17 Липня 2020 21:35
Не заздріть. Беріть яйце і цільтеся.
Анонім до лучанка Показати IP 17 Липня 2020 22:07
Недалеко думаєш. Як можуть керувати залізницею компетентні тільки в яєчно-політичних справах? Потрібні фахові реальні спеціалісти.!
лучанка до Анонім Показати IP 17 Липня 2020 22:40
"Чоловік має дві вищі освіти та є кандидатом економічних наук." Чим вам не спеціаліст? А взагалі, судити по вчинку шестирічної давності студента про його теперішній професіоналізм-то ще більша недалекість. Між іншим, фізіономія в нього не тупа.А те, що працювати буде на себе, а не для вас, то тепер такі реалії. А вам раджу почитати про формування причинно-наслідкових зв"язків, розширте свій кругозір.
до лучанки до лучанка Показати IP 19 Липня 2020 15:16
бачимо, що вам поцілили яйцем у макітру, що і спричинило ускладнення.
Спудей Показати IP 17 Липня 2020 21:35
Панове чиновники ! Затямте і не попадайтесь на очі і під гарячу руку студентам з яйцями ! Бо для нього - то кар'єра, а для вас - Ростов !
отож до Спудей Показати IP 17 Липня 2020 22:26
З вашим світоглядом і вам недалеко до сучасного чиновника. А якщо ви будете поставлені в ті ж умови, то і на вас може знайтися якесь недалеке яке жбурне яйцем. Цікаво, як саме ви зреагуєте в тих умовах, інфаркт і на рівному місці деякі отримують.
Пенсіонер Мамчур В.Г Показати IP 18 Липня 2020 09:57
Дурні ви всі з вашими коментарами. При Якуковичу В.Ф., хоча за квартиру, газ, воду і світло люди платили копійки, та таких боргів я зараз не було. А на сьогодні 50% населення України у боргах перед комунальщиками, навіть субсидія не допомагає. Вже не можуть платити за послуги громадяни їз середнім статком. А з 01.08.2020 року побачите ви наші дорогі коментатори як ця нинішня влада підніме вартість газу, в два рази подорожчають вода і електроенергія. Порошенко ще буде заздрити, що у нього такого срачу не було як при Зеленському зараз відбувається.
ан Показати IP 18 Липня 2020 10:54
порошенко якраз і попіднімав комуналку зразу як прийшов до влади і газ мав бути з осені вже по 12 грн . а щодо Зеленського то то він просто продовжує шлях порошенка. Заздрити буде Янукович що виходить от що українцям потрібно було зробити . а він не знав і не думав

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus