USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У головного міліціонера Волині просять встановити дорожні знаки

25 Вересня 2013 10:25
Василь Рибачук, під час виїзного прийому у Стару Вижівку, генерал-майора міліції Олександра Терещука просив сприяти встановленню відповідних дорожніх знаків на одному з перехресть у Ковелі. Мовляв, під час його переїзду, на тому місці водіїв постійно штрафують даішники, проте відповідних застережних знаків ПДР там немає. Про це повідомляють у прес-службі волинських правоохоронців.

На прийом до генерал-майора міліції записалося небагато громадян. Дехто просив допомоги у вирішенні господарських спорів або ж розслідуванні кримінальних проваджень. А також, зі слів головного міліціонера Волині, лікар-отоларинголог районної лікарні Петро Денисюк звернувся із подякою. Адже місцеві правоохоронці оперативно знайшли його викрадений автомобіль та встановили особу зловмисника.

«Завдяки нашим міліціонерам машину знайшли того ж дня. Тому я хочу подякувати їм за сумлінне ставлення до виконання своїх обов’язків. Скажу більше: колектив старовижівської міліції – це люди, які знають свою справу і завжди співчувають громадянам у їхній біді. Тож я бажаю їм найперше здоров’я і успіхів у роботі», – наголосив Петро Тихонович.
«Ми сьогодні робимо все для того, аби забрати умовний бар’єр між міліцією та громадянами. І такі-от слова від людей – найкраще підтвердження того, що ми обрали правильний шлях», – зауважив натомість Олександр Терещук.

Згодом, під час засідання колегії УМВС України в області, генерал-майор міліції вручив Олегові Бурді та Романові Варенику подяки та грошові премії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Злий Показати IP 25 Вересня 2013 13:58
Нехай встановлять лежачі поліцейські біля 4-ї школи,також по вул.Рівненській біля податкової,бо дибіли так ганяють,що чуть не збивають.
555 Показати IP 25 Вересня 2013 17:54
А коли головний міліціонер перестане за відкати кришувати збанкрутілий "Західінкомбанк" ???
Місто яке вбиває(док.фільм) Показати IP 26 Вересня 2013 12:30
А ще підле місце є між будинком профспілок і прибудованою аптекою по проспекту Волі 6. Через той провулочок, який є по суті пішохідною зоною, бо купа людей поспішає по довідки в собез, дуже несподівано вискакують машини, чи то крутеликів, чи кому воду везуть, ніби в крані не та ж саме. Там також потрібно або того лежака встановития, або зоч Попереджувальний знак встановити, що може бути небезпека, як для водіїв так і пішоходів. Колись когось грохнуть на тому місці, тоді буде пізно. І взагалі, моніторингу таких місць в ганебному Луцьку ніхто не проводить. Діє правило: рятуйтеся своїми силами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus