USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Європі можливі теракти через операцію в Лівії

25 Березня 2011 11:07
Влада Британії побоюється збільшення терористичної загрози в Європі через військову операцію в Лівії.

Як пишуть британські ЗМІ, контррозвідка, служба MI5, попередила про можливі теракти на Заході, які можуть улаштувати уродженці північноафриканських країн через операцію коаліції проти сил полковника Муаммара Каддафі, - інформують Українські новини .

Про це розвідка заявила після прослуховування телефонних дзвінків лівійських мігрантів, які цікавляться можливістю послужити своїй країні, атакованої літаками західної коаліції.

На думку британців, впливові лівійські бізнесмени можуть залучити до терористичних актів радикальних ісламістів.

Як повідомлялося раніше, 19 березня коаліція в складі США, Великої Британії, Франції, Італії й Канади почали військову операцію в Лівії. ВПС цих країн завдають авіаудари по військових об'єктах Джамахірії. Міжнародну військову операцію з захисту цивільного населення Лівії від ударів сил Каддафі було санкціоновано Радою Безпеки ООН.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus