USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ківерцях підприємці перекривали вулиці. ФОТО. ВІДЕО

2 Листопада 2012 09:37
Декілька десятків підприємців з так званого «четвергового» ринку Ківерців перекрили міські вулиці.

Про це йдеться у повідомленні на сайті «Ківерці. Неформатний сайт міста».

Власне, підприємців обурило те, що їхній ринок перенесли з вулиці 17 Вересня на пустир між цехами колишнього механічного заводу. Зокрема, вони не вдоволені облаштуванням місця. Мовляв, навколо бруд, незакриті каналізаційні ями, поблизу залізнична колія тощо.

Тож, 1 листопада вони прийшли до мерії та вимагали у голови міста Володимира Жгутова тимчасово дозволити торгівлю на старому місці та належним чином облаштувати нове.

Мер до людей не вийшов, але запросив їх до свого кабінету. Після емоційної розмови з підприємцями він повідомив їм, що не може дозволити торгувати на 17 Вересня. Водночас посадовець погодився, що умови нового місця не відповідають потребам.

Обурені підприємці вдалися до короткочасного перекриття вулиць. Вони сподіваються, що таким чином місцева влада краще почує їхні вимоги і відповідально поставився до вирішення проблеми.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Семен Показати IP 2 Листопада 2012 10:24
Так пусть уже выходят и торгуют на проезджей части. А потом это узаконят. Все им места мало.
Депутат Показати IP 2 Листопада 2012 10:51
Який безтолковий і не толерантний народ. Коли вже наші люди навчаться конструктивно спілкуватися з людьми. Жах... (
1 Показати IP 2 Листопада 2012 13:41
А ти ,депутат, візьми провчися в інституті і немаючи роботи по спеціальності візьми кредит на товар та іздь на базар, в виїхати потрібно в 4,00 год,бо ж діти їсти хочуть - тоді я побачу твою толерантність , ач грамотний який!
він до 1 Показати IP 2 Листопада 2012 20:12
якого біса в ківерцях іхати на базар в чотири ранку
таня Показати IP 2 Листопада 2012 16:03
Олеже, що ти там збоку окремо втирав депутату, а потім вийшов з ним? Га? От молодець. А не то, що цей балаган.Бла-бла-бла.Так треба вирішувати народ...
я Показати IP 2 Листопада 2012 17:22
хіба то мер, щегол якийсь!
Ківерчанин Показати IP 2 Листопада 2012 22:52
Та такого бардаку, який є після щочетвергових ярмарків, ніде небачив. Після наших українських базарників та продавців різних національностей гори сміття. Пожерло, бо інакше нескажеш, кинуло під ноги, папір, склотара, пластик, целофан та й загадили всі прибудинкові території. А якщо пожежа? Маршрутки, і ті змушені міняти маршрут. Хотів би я почитати коментарі попередніх коментаторів, якби це все було біля їхніх будинків! Непотрібні такі щотижневі ярмарки Ківерцям

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus