USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Ковелі протестують таксисти. ФОТО

26 Листопада 2012 16:00
Аби висловити своє ставлення до облаштування платних парковок для таксі у Ковелі, понад півсотні таксистів зібралися біля мерії.

Про це повідомляє «Про Ковель».

Сьогодні понад півсотні ковельських таксистів приїхали на своїх авто до Будинку Рад, що у Ковелі, аби знайти компромісне рішення на проблему, яка виникла не так давно.

За словами одного з протестувальників Петро Жилки, їх, підприємців, які справно сплачують всі податки і збори, намагаються вигнати з місць-зупинок таксі. Як варіант, пропонують залишати свої транспортні засоби на території платних місць для паркування.

Одна з таких парковочних зон вже працює в районі привокзальної площі, звідки й прибула більшість невдоволених. Звісно ж, ця послуга як для таксистів, так і для решти охочих, є платною.

Окрім того, Петро Жилка повідомив, що на місці їхньої стоянки тепер встановили знак «Стоянка заборонена».

Таксисти заявили, що протестуватимуть під стінами мерії доти, доки питання не вирішиться. Навіть погрожували наступного разу привести сюди дружин та дітей.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Брєд Показати IP 26 Листопада 2012 16:44
Ну раз там Жилка отаман, то його поводиром за носа є Смітюх. Кіндеру мстить Ваня, що той його не поддержав на виборах. Простий расчьот. Зрі в корєнь.
Я Показати IP 26 Листопада 2012 20:02
Правильно сделали правила одни для всех.
Петро Показати IP 26 Листопада 2012 20:32
Кіндер не поддержав на виборах Смітюха, не поддержав на виборах Гузя від "Батьківщини". Зате гарненько поддержав Івахіва. Після виборів дочка кіндера випадково купила віллу. За чиї гроші? Зри в корінь.
Міля Показати IP 26 Листопада 2012 21:02
Раз Смітюха згадали, то хочу вам сказати, що на його місце прийде Дишлюк з Турійська. Документи вже у Києві.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus