USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Києві знущаються над ведмежам із Луцького зоопарку. ВІДЕО

28 Серпня 2013 14:05
У Київському державному цирку шапіто «Промінь» незаконно утримують півторарічного ведмедика з Луцького зоопарку, - інформують «Подробности».

У цьому пересвідчилися екологічні інспектори Кіровоградщини. Вони разом із журналістами «Інтера» відреагували на скарги жителів селища Смоліне, де гастролював цирк. Людей обурило ставлення циркового колективу до клишоногого.

Під час перевірки адміністратор не надав дозвільних документів на тварину. Тяжкими виявились і умови життя бурого ведмежати, який занесений до Червоної книги України. Чи будуть штрафи та чи конфіскують тварину - має вирішити суд.

Сергій Погрібний, начальник відділу екологічного контролю Державної екологічної інспекції в Кіровоградській області:

«До сьогоднішнього часу дані документи не представлено, тому. Було складено протокол про адміністративне правопорушення та передано на розгляд до суду, дана стаття є судова, розглядається місцевими судами».

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬКИЙ ЗООПАРК НЕЗАКОННО ПРОДАВ ВЕДМЕЖА

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus