USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьк привезуть «Зону натхнення»

1 Липня 2013 13:32
Словацьку «Зону натхнення» Йозефа Банаша презентують у Луцьку після Ужгорода, - пише Мукачево.net.

Із великим резонансом в Закарпатській обласній бібліотеці імені Потушняка відбулася презентація роману «Зона натхнення» словацького письменника Йозефа Банаша. Адже автор привіз із собою ще десять літераторів зі Словаччини.

І це, за їхніми словами, була найбільша делегація словацьких авторів за кордоном. Однією однією із героїнь цього великою мірою автобіографічного твору є українська дівчина із закарпатського села Колодне на Іршавщині. Тож чимало подій відбувається на Закарпатті.
Роман, який став бестселером у Словаччині, переклали вже не тільки українською, але й чеською, угорською, польською, німецькою. Здійснюється переклад і англійською.
А подорож Україною для «Зони натхнення» не закінчилася. Після успішних презентацій у Києві та Ужгороді, наступна очікується в Луцьку восени цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus