USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У луцькому ДАІ - новий начальник зі столиці. ФОТО

15 Квітня 2013 17:02
Відділ Державтоінспекції Луцького МВ УМВС України у Волинській області очолив Владислав Іщенко.

Про це повідомилиу СЗГ УМВС в області.

На роботу до обласного центру Волині він прибув зі столиці, де обіймав посаду старшого інспектора відділу ДАІ Подільського районного управління ГУМВС України в Києві.

Владислав Миколайович родом з Києва, закінчив Київський національний університет внутрішніх справ. Службу в органах внутрішніх справ розпочав на посаді інспектора дорожньо-патрульної служби ДАІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
иван Показати IP 15 Квітня 2013 17:15
а що там из миською милициею ? одни кажуть що Бортняк дальше служить други що у видпусци: И скильки вже нових керивникив в милиции на волини
Mishchanyn Показати IP 15 Квітня 2013 17:53
Якесь зелене... скільки ж йому років?
Роман до Mishchanyn Показати IP 17 Квітня 2013 09:42
32, а що завідно?
пенсіонер овс Показати IP 15 Квітня 2013 20:50
Привізби когось на посади де необхідно пахати, для прикладу покерувати дільничними інспекторами, а не на посади які перетворені в бізнесові. Обласне і міське ДАІ під контролем, РЕП під пресом заступника, ДСЗЄЗП під подвійним пресом і контролем. Міліцією трох міст керують свої опричники. Наяву сформованний бізнесовий клан, всі призначення здійсенені з порушенням антикорупційного законодавства, так і не далеко до ОЗГ. Якщо не зупинити то задокументувати необхідно обовязково.
лучанка Показати IP 15 Квітня 2013 22:34
Скажіть? Не вже у Волинській обл немає гідних правоохоронців які можуть очолити дані посади?Як не Львівяни-хапуги то Київляни- бізнесмени деж тій Волині стільки бабла набрати !!!!! Хто куди на заробітки а мєнти на Волинь!!!!!
лучанин Показати IP 16 Квітня 2013 10:25
Хоч зелений, а організувати збір данини і табличку ділення вивчив добре, тому і в команді
Nano до лучанин Показати IP 16 Травня 2013 15:54
А що стало підставою таких гучних висновків?
иван Показати IP 16 Квітня 2013 10:54
житло ? харчування ? -якщо це видняти то який сенс було переводитися из Киева в Луцьк?-а потим куда ?
Івану Показати IP 16 Квітня 2013 15:03
Який ти далекий від міліцейської "служби", а ще в ДАІ :)!!!!Як для молодого спеціаліста після ВУЗу порахував витрати.....)))
киянин Показати IP 16 Квітня 2013 15:38
http://roadcontrol.org.ua/node/621 Засвітився свого часу Іщенко, ще будучи капітаном, у співпраці з приватними майданчиками в Києві
ВАСЯ Показати IP 16 Квітня 2013 16:53
казланова..
саша Показати IP 17 Квітня 2013 06:37
а попередній де? чим він не вгодив? одні варяги. все начальство обласного даі варяги. тільки бабло передавай.
Київ 7-ка Показати IP 17 Квітня 2013 11:46
Старого перевертня перевели обживати нове містечко для косіння бабла та впровадження нової інфраструктури приватних автостоянок!)
777 Показати IP 16 Травня 2013 15:42
Шановні громадяни! Ознайомившись із коментарями та відгуками до даної статті, маю намір висловити свою особисту думку із даного приводу. Я працюю у сфері юриспруденції і для мене не є новиною таке обурливе ставлення суспільства до представників органів усіх гілок влади України. Однак, вважаю,що в даному випадку, таке негативне ставлення суспільсьтва до кадрових змін в правоохоронних органах м. Луцька виникло, в першу чергу, суб"єктивно, до того ж, тут грає роль емоційний стан суспільства, бо, як каже народна приказка "Гуртом і батька легше бити". Однак, я, як фахівець у галузі права закликала і закликаю суспільство аналізувати ситуацію, а вже потім робити обгрунтовані висновки. З приводу того, що до луцьких правоохоронних органів залучають фахівців із інших міст і областей, то маю зауважити, що це є безумовне позитивне рішення, оскільки, в Україні є достатньо висококваліфікованих спеціалістів та досвідчених професіонаів і залучення їх до співпраці може бути дуже результативним. З приводу того, що деякі з вас нарікають на молодий вік людини, яка займає керівну посаду скажу, що я більше ніж упевнена, що більшість із тих, хто висловлював сою думку з даного питання навіть не спілкувалися особисто із даною людиною. Вважаю, що недоцільно робити категоричні висновки про людину, із якою не було особистого спілкування, бо нарожна мудрість говорить "Краще один раз побачити, ніж сто раз почути". Дорогі українці, я переконана у тому, що нас з вами жде великий успіх і щастя, якщо ми будемо розсудливими та об"єктивними!
Анатолій Показати IP 22 Жовтня 2013 19:09
Сьогодні спілкавався з ним стосовно дій його підлеглих. Справив враження зразкового керівника даного відомства. Приємно здивувався..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus