USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькому терцентрі влаштували свято для пенсіонерів. ФОТО

1 Жовтня 2013 17:00
З нагоди Міжнародного дня людей поважного віку, якій відзначається в усьому світі 1 жовтня, у Луцькому територіальному центрі обслуговування громадян відбулось святкове дійство. Пенсіонерів порадували продуктовими наборами та частуваннями від спонсора.

У приміщенні міського терцентру за святковим столом зібралось близько чотирьох десятків запрошених гостей. За їх плечима не один рік важкої праці на благо держави, міста та суспільства в цілому. Це ті, хто вчили, лікували, допомагали іншим, а сьогодні їх заслужено пошанували.
Серед присутніх людей поважного віку була і пані Оксана. У свої 69 років жінка добре пам’ятає перший день, коли прийшла на роботу в лікарню. З того часу і вирішила допомагати людям, працюючи в медичній сфері.
«У медицині пропрацювала більше п’ятдесяти років. Робота складна, всяке бувало. Але ні про що не шкодую. Скільком людям допомагала і словом, і ділом – всього не згадаю навіть. Раз комусь була корисна, значить життя не дарма своє прожила», - розповідає жінка.
Дійство розпочалось із вручення присутнім подарункових продуктових наборів.



Як розповіла директор закладу Галина Шатецька, ще 50 таких пакетів працівники терцентру віднесуть людям додому. Все це – подарунки від постійного спонсора, благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк».

З її слів, установа регулярно отримує допомогу в рамках програми «З добром у серці»: це і щоденне забезпечення людей продуктами харчування, предметами особистої гігієни, тощо.
Розважити присутніх у День людей поважного віку до Луцького терценту завітав художньо-самодіяльний колектив «Волинські панянки».






Жінки заспівали присутнім добре знайомих народних та фронтових пісень, чим заслужили шквал аплодисментів від гостей заходу.


Загалом, пенсіонери залишились задоволені дійством. Сказали, що хотіли б частіше так збиратись, адже багато з них – це самотні люди, яким деколи, навіть, немає з ким словом обмовитись.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus