USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку безкоштовно годували гречаною кашею. ФОТО

9 Травня 2011 18:16
У Луцьку при вході до парку культури та відпочинку імені Лесі Українки лучан безкоштовно пригощали гречаною кашею.

Частування влаштували 9 травня у зв’язку зі святкуванням у місті Дня Перемоги. Першими на солдатській кухні в літньому кафе приймали ветеранів війни.

Сюди близько опівдня завітав луцький міський голова Микола Романюк разом зі своїм першим заступником Святославом Кравчуком, аби пригубити бойові сто грамів та особисто привітати сивочолих зі святом.

Романюк сказав, що святкування в місті відбуваються без будь-яких ексцесів, а йому самому видається, що міщани задоволені організацією заходів.

Не тільки ветерани залюбки куштували кашу та безкоштовний квас, який наливали тут же ж. Черга до казанків тягнулася не менше як із двох десятків міщан.

Дійство відбувалося культурно та спокійно, на відміну від минулорічної солдатської кухні.




















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Семен Показати IP 10 Травня 2011 09:48
А естетично фотографировать первых мужей власти со стопкой оковытои в руке? С чем тогда боремся? Руки в карманах на проивселюдном месте - в армии (ветераны рядом) за это , кто служил - знает. Фотографу приз - папараций.
Anti-Mafia до Семен Показати IP 10 Травня 2011 13:30
Місцеві чиновники просто беруть приклад з Президента, який чітко вказав, як "стограмитись" - http://volyntimes.com.ua/news/284
Тетянка до Семен Показати IP 10 Травня 2011 16:39
та дуже естетично вийшов. у більшості є такі фотки з собою в головній ролі. а мер - хіба не людина?
лучанин Показати IP 10 Травня 2011 10:15
Ми нулого року гречку варили. а тепер шо пошкодували ветеранам китайської гречки по 20 грн? А в києві за неї билися. Оце влада довела ветеранів шо за кашу сваряться. А внуки цих ветеранів на заробітках в Німеччині проти якої воювали. Гітлер насильно на роботу вивозив українців, а Янукович з Кучмою довели до того що самі просяться до внуків нацистів на роботу
Фанат до лучанин Показати IP 11 Травня 2011 11:17
А Ющенка чому не пригадав?Може при ньому українці на роботу за кордон не їздили?Лише в Росії за офіційними даними працює більше 4 мільйонів українців.Мооже їх хтось насильно туди послав?Ні,бо там лбди дійсно живуть,а в нас виживають...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus