USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку бойові мистецтва демонстрували міжнародні чемпіони. ФОТО

5 Жовтня 2009 09:54
Серед учасників фестивалю бойових мистецтв «Нефритовий дракон», який відбувся вчора у народному домі «Просвіта», були майстри спорту, чемпіони України та світу. Про це 5 жовтня інформує репортер «Волинських Новин».
Представники різних спортивних федерацій демонстрували майстерне виконання бою та різноманітних вправ. Близько 300 чоловік зібралося на перегляд показових виступів, до яких долучились майже всі спортивні організації міста Луцька. Участь у спортивному заході взяли неодноразові чемпіони України і світу Дмитро Панасюк, Андрій Ольха, Карина Кінах, Олександр Дирда.
Було представлено більш ніж 13 бойових клубів, серед яких - школа таеквондо, карате, японське кендо, капоейро, бойовий гопак, йога, айкідо, ушу, май-тай, історичне фехтування, джиу-джитсу та інші. На сцені також виступили представниці танцювального ансамблю «Авенте».
«Цей фестиваль направлений на лікування людських душ. Він закликає бути активним, займатися спортом та першочергово берегти своє здоров’я», - зазначив голова Волинської федерації таеквондо (ІТФ), співорганізатор заходу Олександр Кінах. «Шлях рук і ніг через свідомість – саме так дослівно перекладається назва цього виду спорту. І це означає, що найперше ми готуємо людей не фізично, а духовно», – додав він.
Подію, не надто пересічну для Луцька, прокоментував і заступник міського голови Анатолій Пархом’юк. «У сучасному світі існує багато спокус, особливо для нашої молоді. Унаслідок чого людина не має змоги скластись як громадянин і особистість. А цей захід закликає молодих людей до більш кориснішого і яскравішого проводження часу», - сказав пан Пархом’юк.
Як зазначив голова Волинської обласної спілки ветеранів Афганістану Юрій Мельник, ні переможців, ні переможених на святі не було. «Вперше на одній сцені об’єднались всі бойові клуби нашого міста. І сьогоднішня наша мета - розвіяти міф про те, що вони пропагують агресію»,- заявив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus