USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку інвалід працював сутенером

21 Листопада 2013 13:55
Уродженець села Струмівка, інвалід ІІ групи організовував дозвілля для чоловіків - забезпечував надання сексуальних послуг за гроші. Бажаючих гарно провести час він знаходив на вулиці Рівненській і на своїй машині відвозив до саун міста, де чоловіків уже чекали , - інформує «Під прицілом».
Мешканець села Струмівка Луцького району, одружений, інвалід ІІ групи вирішив як можна підзаробити гроші. Тож він майже півроку періодично виїжджав на славнозвісну аморальну вулицю Рівненська у Луцьку, а саме, на зупинку громадського транспорту, що має назву «Берізка» і шукав охочих отримати сексуальні послуги за гроші.
Своєю автівкою «ВАЗ-21099» він довозив дівчат до саун міста. За це він отримував винагороду у розмірі 50-100 гривень.
Обвинувачений під час досудового розслідування повністю визнав свою вину.
Луцький міськрайонний суд призначив покарання і на підставі статті 75 Кримінального Кодексу України, вирішив звільнити обвинуваченого від відбування призначеного покарання, якщо він протягом року іспитового строку не вчинить нового злочину та виконає покладені на нього обов'язки: не виїжджатиме за межі України на постійне проживання без дозволу кримінально-виконавчої інспекції, повідомлятиме кримінально-виконавчу інспекцію про зміну місця проживання, періодично з'являтиметься для реєстрації в ці органи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Гость Показати IP 21 Листопада 2013 14:00
Він такий інвалід, як я балерина.Перевірте його ложну групу.Інваліди сидять дома, бо не можуть ні ходити ні робити.Така у нас держава здорові люди інваліди.Купив групу і займається криміналом
Паша до Гость Показати IP 21 Листопада 2013 14:28
Правильно Гвозть говорить, дуже розумно..
333 Показати IP 21 Листопада 2013 14:49
інваліди з 1-ю групою сидять дома а от з другою то ще огогооооо. Є пропозиція то і є попит - легалізуйте цей бізнес і податки платити в казну будуть , як за кордоном !!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus