USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку може з’явитися пам’ятник Сталіну. ФОТО

5 Квітня 2011 15:32
Волинські комсомольці планують встановити пам’ятник Сталіну. Якщо він з’явиться у Луцьку, то це буде приватна територія, яка охоронятиметься додатково.
Про це 5 квітня заявили активісти волинської комсомольської організації «Відродження» під час збору коштів на відновлення пам’ятника Йосипові Сталіну у Запоріжжі.
Місцева комсомольська організація вирішила допомогти з відновленням пам’ятника вождю всіх радянських народів, тому розпочала над цим активну роботу.
З Луцька вже передали у Запоріжжя 2 тисячі гривень, - організатор
У центрі Луцька на Театральному майдані представники організації встановили намет, в якому розмістили скриньку, агітпродукцію та карту сучасної України. На останній - заклик до сплати благодійних внесків.
У перехожих акція викликає здивування, а дехто навіть дуже обурювався, побачивши зображення Сталіна.
Проте активісти-комсомольці запевняють, що серед мешканців обласного центру Волині досить багато прихильників Сталіна.
«Лучани нашу акцію сприймають неоднозначно, але я приємно здивований та навіть шокований, що знаходяться люди, які поділяють нашу позицію і кидають нам гроші», – розповів учасник акції Михайло Кононович.
Тим часом репортер «ВН» зазирнув у скриньку і побачив, що до обіду комсомольці назбирали приблизно сто гривень.
Серед тих, хто жертвує гроші, – пенсіонери та молодь. Людей середнього віку зовсім мало, кажуть активісти.
За словами Кононовича, луцька комсомольська організація вже зібрала і передала у Запоріжжя 2 тисячі гривень, але, мовляв, це ще не все.
«Ми будемо тут стояти двічі на тиждень протягом місяця, щоб назбирати хорошу суму до Дня Перемоги», – запевнив Кононович.

«В них відкрита форма шизофренії…»
Водночас знаходяться лучани, які відверто критикують таку ініціативу молодих людей.
«Та це ж відверта провокація. В них відкрита форма шизофренії. Не розумію, навіщо проводити подібні акції», – обурилася волинська художниця Наталія Кумановська.
Молодий хлопець Тарас, який підійшов до намету, не втримався і навіть залаявся, на що активісти дуже різко відреагували. Мовляв, Тарас – то й асоціація з його ім’ям відповідна.
Хлопця ледве вдалося стримати. Він розповів, що абсолютно проти таких акцій, бо, на його думку, Сталін для України не зробив нічого доброго.
Як тільки він відійшов від активістів, з їхніх уст пролунали не надто хороші слова на його адресу.
На запитання, чому вони такі агресивні, активісти відповіли: «От бачите, ми його не чіпаємо, але от коли до вас приходить от такий бик колхозний, то як з ним можна говорити?».
Знайшлися серед лучан і такі, що вважають акцію правильною.
«Я ще поки пенсію не отримав, але як тільки, то сразу сюди прийду», – каже пенсіонер Андрій.
Водночас по сусідству з комуністами розмістився намет ВО «Свобода».
Активіст цієї політичної сили переконаний, що дії комсомольців неправильні, а їхня політична сила в жодному разі не допустить, щоб подібні пам’ятники з’являлися в Україні.













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 86
Mirna Показати IP 5 Квітня 2011 15:41
ХВОРІ ЛЮДИ!
патріот Показати IP 5 Квітня 2011 16:41
Пора б---й валити!
Бывший комсомолец Показати IP 5 Квітня 2011 16:45
Где то, я этого, товарисча, на фото 4 видел... До боли знакомая личность!
Scouce Показати IP 5 Квітня 2011 16:46
нахер за полярний круг клятих провокаторів
Тетянка Показати IP 5 Квітня 2011 16:50
куди котиться цей світ?..не розумію. а ця організація молодих комуністів дійсно веде себе дуже агресивно і нахабно. чоловік на четвертій фотографії під час страйку тролейбусників закликав з вилами і лопатами брати штурмом облдержадміністрацію.
Л А Д О М И Р до Тетянка Показати IP 5 Квітня 2011 20:49
а що слабо? чи вил нема?
Юрій Володимирович Показати IP 5 Квітня 2011 16:52
які ж це молоді волинські комсомольці. На фотографії представники однієї з молодіжних анархічних організацій, котрі за живі гроші готові на будь-яку роботу. ці агресивні та неврівноважені молодики взагалі то й не волиняни. бойовий загін революції. доречі кпу зараз на коні, бо отримують хороші гроші від свого калєтніка, який очолює митницю.
BRUS Показати IP 5 Квітня 2011 17:03
Оце так.... Напевно їхніх родичів не катували по концтаборах в сибіру чи в підвалах на пр. перемоги. і з голоду в 33 вони не вмирали. нелюди!!!
нелюд до BRUS Показати IP 5 Квітня 2011 17:15
Брус, ваші ознаки _людей_ змушують мене плакати
Лучано Показати IP 5 Квітня 2011 17:07
Нє ну як можуть прихильники встановлення памятника Бандері спокійно дивитись на цю гидоту. От вам і приклад - "Свобода" і Гузь можуть лише язиком ПОПУлізмом займатись, замість того щоб цим комсюкам писка начистити. Бо й дивись - з такого гівнюка завтра Романюк виросте.
selecty Показати IP 5 Квітня 2011 17:55
вони, до речі, не заперечують ні голоду, ні репресій, але це не заважає їм такою дурньою займатися!!!! неадекват, як на мене!
ліберал Показати IP 5 Квітня 2011 18:45
не всіх дурних війна забрала..
Олег Показати IP 5 Квітня 2011 18:53
Увижу этого лоха в апельсиновой драповке дам под дых,один раз он от меня уже получил.
M Показати IP 5 Квітня 2011 18:58
Цікаво, чи ці лисі недоумки по місту ще довго будуть безпечно ходити? Інтелекту на морді взагалі ні граму нема. Коли ж вже дасть дуба оте старе совєцьке покоління, що своїм внукам такий брєд розказує. "Воз'єднав Україну" і це про одного з 2-х зачинщиків Другої Світової Війни.
Патріёт Показати IP 5 Квітня 2011 19:24
Ставлять пам"ятники різній колаборантський наволочі, а дійсним героям жодного?! Хлопці дійсні патріоти і неогерої!!!! Бандерівці бісяться, що Луцьк вже давно не у їхній владі!!! Почалася ера нових героїв, і слава богу!!!
Конкевич Показати IP 5 Квітня 2011 20:08
Гребенщиков: "Какие серые лица - быть беде".
міля Показати IP 5 Квітня 2011 20:35
А де наша "Свобода", що як щурі по норах поховалися. Сталіна злякалися?, а Вітів.
Василь Давиденко Показати IP 5 Квітня 2011 20:52
Я дивуюсь лучанам. Ну, чому настільки "плоске" однобоке сприйняття дыйсності? Чому чиїсь переконання, якщо вони не співпадають з особистими, обов"язково є "збоченням", "хворобою" і таке інше? Люди добрі! А чому не поставити перед собою запитання: "А можливо мої переконання невірні?" Те, що саме за Сталіна Україна набула саме такого географічного вигляду, який є сьогодні - це факт, який заперечувати є нічим іншим, як прояв дубизму та тупості. Читайте книжки. А стосовно поглядів - самі ж пишите і бачите - поряд стояла палатка "Свободи". Люди, ви ж самі на Майданах стояли за демократію та свободу, ви ж самі з правом сповідувати свої погляди. Так чому погляди інших мають бути виключно такими ж, як і ваші? Думка, що я лише правий, а інші - дурні - ідіотська по суті. Якщо є явище, до не повинно бути ставлення до нього. Повинне бути прости сприйняття його як об"єктивної, незалежної від нашої волі реальності. Просте лаяння - не аргумент. Якщо ця акція є, знчить є ті, хто вважає її за необхідну. І попри те, чи сто чи тисяча там гривень - вони там є. І це також факт. Я тут собі подумав, а скільки квадратних метрів приєднали вояки УПА до сучасної України? Нуль. І це також - факт.
Роман до Василь Давиденко Показати IP 5 Квітня 2011 22:07
Совковий комунізм був збоченою версією марксового комунізму і його суть з самого початку була викривлена. Комунізму, як такому, не місце взагалі в світі, тому що цей політичний лад своє віджив... А на тему УПА - їхні заслуги не в приєднаних метрах, а у врятованих від репресій сотнях тисяч (а може і мільйонах) людей. І якби не вояки УПА, зараз не було б ні України, ні української нації, бо Сталін всіх би в Сибір вивіз...
Іван до Роман Показати IP 6 Квітня 2011 08:51
ТУПІНЬ!!! Комунізму ще ніколи не було на планеті!!! Як може віджити те, чого ніколи не було?!
оленка до Василь Давиденко Показати IP 6 Квітня 2011 21:13
дуже зм1стовна в1дпов1дь
Марко Показати IP 5 Квітня 2011 20:59
А НА ЗАПИТАННЯ: " А ЧОМУ ВИ СТОЇТЕ БІЛЯ СОБОРУ? ТОЖ СТАЛІН ЦЕРКВИ РУЙНУВАВ ?!!" КОМУНЯКИ ВДПОВІЛИ: "І ПРАВИЛЬНО РОБИВ!!!"
оленка до Марко Показати IP 6 Квітня 2011 21:18
ужас
ИГОРЬ Показати IP 5 Квітня 2011 21:04
ПОРЯДОЧНОСТЬ И НЕПРИСПОСОБЛЯЕМОСТЬ ЭТО ДАНО НЕ КАЖДОМУ,ОДНОМУ ИЗ ТЫСЯЧИ. а ВСЕ ОСТАЛЬНЫЕ ШЕСТЁРКИ. НАСТОЯЩИЕ ПАЦАНЫ, ДОСТОЙНЫЕ СВОИХ ДЕДОВ ДОШЕДШИХ ДО БЕРЛИНА.
ХУ-УХ Показати IP 5 Квітня 2011 21:46
Оце стоять окремо червоний і синій намети. Зєдайте іх і буде Радянська Україна. Як ліві так і праві діють однаково. Ліві і праві-близьнюки-брати
оленка до ХУ-УХ Показати IP 6 Квітня 2011 21:20
щчень хорошая идея
Сергій Показати IP 5 Квітня 2011 21:54
Я краще підтримаю цю ідею чим пам"ятник Бандері перел РАГСом!!!
Роман Показати IP 5 Квітня 2011 21:55
Та вони що геть там подуріли???!! Який до біса Сталін..
Ігор до Роман Показати IP 6 Квітня 2011 08:54
ДО БІСІ КАТА БАНДЕРУ!!!!
Анонім Показати IP 5 Квітня 2011 21:58
Правильно... Давайте.. поставимо пам’ятник людині, яка влаштувала нам голодомор, знищила стільки талановитих українців... справді.. є за що вшанувати, бліг..
Василь Давиденко Показати IP 5 Квітня 2011 22:35
Ну, тоді варто пригадати "героя" Степана та його боягузливе переховування в повоєнні часи в Німеччині, дуже дружній Україні державі в часи війни. Дивно, ховався саме там, з ким воював. Герой, що тут сказати. Особливий його героїзм проявився в Мюнхені, коли його прибічники гинулив лісах, відстоюючи ідеї, ним сповідані. Не смішіть. Стосовно Сибіру та виселень - гадаю, вам-таки варто почитати більше про повоєнні часи. Щось не спостерігається в історії фактів масового переселення українців в Сибір виключно через національну приналежність. Про мільйони врятованих українців навіть не мрійте - не було там мільйонів, та й сотен тисяч також. Від яких репресій вони врятували репресованих? А? По кому зараз жалоби влаштовуються загальнодердавні? По врятованим? Третє - комунізм - це не поліьтчний лад. Читайте книжки, юначе. Чеиверте: комунізму так і не було. Жоден радянський політик жодного разу не сказав, що комунізм настав. Так що - вчіться, вчіться і ще раз вчіться :)
Л А Д О М И Р Показати IP 5 Квітня 2011 23:03
Незнаю хто там кого вбивав чи куди вивозив, а статистика говорить сама за себе: за період "незалежних" президентів – 1991-2011 рр. населення України зменшилось з 51451 до 45760 (ВИСНОВОК: мінус 6 тисяч громадян). за період "одного з розпалювачів ІІ світової війни, Сталіна" 1939–1959 рр. населення України збільшилось з 30945 до 41868 (ВИСНОВОК: плюс 11 тисяч громадян). ще натрапив ось на що, з чим повністю згідний: "Сталин Человек, который перестрелял и пересажал тех революционеров, которые потопили Россию в крови во время революции и гражданской войны(Каменева, Зиновьева, Пятакова, Радека, Бухарина и прочих была поставлена жирная точка в конце гражданской войны, народу послали сигнал, что революция окончена и страна начинает новую жизнь) Сталин Человек, который спас СССР от развала, на 50 лет продлив ему существование. Сталин Человек, который остановил разрушение церквей в СССР. Сталин Человек, который отбил СССР от фашистов. Сталин Человек, который возродил промышленность, построил новые города, заводы, фабрики, электростанции. Сталин Человек, который поднял культуру, науку, образование, обустроил быт детей - из БЕСПРИЗОРНИКОВ вырастил инженеров и академиков. Сталин Человек, который первым в мире ввел: 8-ми часовой рабочий день, гарантированное бесплатное образование и здравоохранение, почти бесплатное жильё, пенсию и оплачиваемый отдых, самый дешёвый в мире общественный транспорт. Сталин Человек, который прекратил национальные междуусобицы на территории страны. Сталин Человек, который думал только о благополучии страны, сам был бессребреником. Сталин взял страну с сохой а отдал космической державой! "После моей смерти... на мою могилу неблагодарные потомки навалят кучи мусора, но через много лет ветер истории их развеет" И. Сталин (с)""" А що зробив ваш "герой" та "незалежні" президенти???
Василь Давиденко Показати IP 5 Квітня 2011 23:06
Саме, що?
Василь Давиденко Показати IP 5 Квітня 2011 23:16
Допоможу дописувачу. Деякі поправки - за період "незалежних" президентів – 1991-2011 рр. населення України зменшилось з 51451 тис. до 45760 тис.(ВИСНОВОК: мінус 6 мільйонів громадян). за період "одного з розпалювачів ІІ світової війни, Сталіна" 1939–1959 рр. населення України збільшилось з 30945 до 41868 (ВИСНОВОК: плюс 11 мільйонів громадян).
taras1986 до Василь Давиденко Показати IP 6 Квітня 2011 12:49
До речі раз таке пишете, то потрібно хоча би правильну інформацію вказувати!!! А не тупо все копіювати... У 1939 році до складу УРСР не входили Воєводства Волинське, Станіславське, Тернопільське, 12 повітів Львівського, 1 повіт Поліського воєводства + Північна Буковина (повіти Чернівецький, Сторожинецький, Радовецький), Південна Бессарабія (Аккерманський, Ізмаїльський повіти), Північна Бессарабія (Хотинський повіт) + сучасна Закарпатська область і населення УРСР згідно перепису 1939 року складало 32072.5 тис.чол. А на 1931 рік населення всіх теперешніх регіонів україни які не входили на той час до УРСР складала 6828.2+1426.9+725.4=8980,5 тис.чол. А якщо врахувати, що сер.приріст в цих регіонах складав в середньому 1% на рік то у 1939 в даних регіонах проживало 8980,5+8%=9698,9 тис.чол. Тоді на всій території сучасної України: 32072.5+9698,9=41771,4 тис.чол. І тоді виходить зовсім інше число: всього 100 тис.чол. Так що не потрібно викривлювати факти і не путати людей, хоча це притаманно радянським керівникам, хоча в принципі як і всім керівникам ) Інформацію можете перевірити тут: http://uk.wikipedia.org/wiki/Динаміка_населення_України
Нестерова Ірина Показати IP 5 Квітня 2011 23:23
Плакат і то неграмотно написали: "Воз'єднав Україну". А треба: "Возз'єднав..."
Перехожий!!! до Нестерова Ірина Показати IP 6 Квітня 2011 08:48
Тупа Ірина!!! Вчи українську мову, бо ти безграмотна!!! Це слово від слова ЄДНАТИ, а не З"єднати, бо з№єдують дроти, а Україну ЄДНАЛИ!!! Тому ОДА літера "З"
Лучанка до Перехожий!!! Показати IP 8 Квітня 2011 00:52
По-перше, що то за таке нешанобливе ставлення до співрозмовця? По-друге, Ірина права, адже "возз'єднав", а не "воз'єднав". P.S. Перелистайте орфографічний словничок у вільний час))))
Василь Давиденко Показати IP 5 Квітня 2011 23:28
Іздєржкі проізводства
Мамаха Показати IP 5 Квітня 2011 23:52
Якщо вони це зроблять - я ляжу на рельси.
лучанин Показати IP 6 Квітня 2011 00:34
во первых:у каждого человека свои герой.у кого сталин-тиран,у кого бандера-фашист.во вторых:не стоит забывать благодаря кому Украина имеет Буковину и Зап.Украину!или лучше быть польским быдлом,уважаемые волыняни и лучани???
дибиди Показати IP 6 Квітня 2011 00:41
не с кем спорить и что то доказывать)это хохляче-быдлячий менталитет!!!воистину западенець-титульный бык!
Юрій Конкевич Показати IP 6 Квітня 2011 00:45
неШановні Пацани-комсюки, професійні ви наші провокатори, от скажіте: який нині курс іудиних срібляників? Тихо тішитеся галасом, який тут підняли, мокренькими від ефемерного хвилювання ручками клацаєте по клаві? Ваше місце не в Олиці, як справедливо зазначали тут деякі дописувачі і перехожі на майдані, - в Олиці можна відшукати чимало достоту талановитих людей, які потрапили туди в силу життєвих обставин і просто спадкових хвороб. У вас же, любі мої прихильники Звіра та уособлення диявола на цій грішній землі, варіант набагто важчий і якщо вчасно не покаятися - горіти вам кєрасіновим пламєнєм в пеклі. Цього маразматика, шизофрєніка і професійного садиста, а на зорі комуністичного накопичення капіталу - бандита-"екса", так от цього нелюда згідно із повірям у Грузії слід було скинути з кручі ще у день народження - у грузинів цей день чомусь вважається нещасливим і дітей, народжених 21.12 радили убивати у такий спосіб. Шкода, що грузини усе ж миролюбна нація, пошкодували Кобу... Дуже гарно таким як ви, пропащим душам уявного комуно-комсомольського раю, відповіла Леся Петрівна Косач, чий лик ви у вівторок Ех, зійшла би "ця хвора, слабка дівчина - чи не єдиний чоловік на всій Україні" і з постаменту і розправилася із своїми землячками... Ну от, наприклад, так: "Лукавий раб – не вартий сліз. Він поклонився духом Прометею, а той єсть сатана, одвічний змій, що спокусив на гріх і непокірність. Нема сьому рабові ні рятунку, ні прощі. Він занапастив себе. Покиньмо нечестивця, одсахнімось, ходім од зла і сотворімо благо". ("В катакомбах")
Soldier of fortune Показати IP 6 Квітня 2011 00:45
Елементарне відпрацьовування російських срібників, там, де немає держави - оця погань буде діареїти про "здобутки" ката. А мали б власну гідність - посадили б для початку в камеру до пі....в оцих заробітчан, так потім вони б з вдячністю згадували як їм розкривалися очі через гузно і хто була ця клята потвора на ім`я Сталін.
Виникає питання Показати IP 6 Квітня 2011 01:17
На ХХ з’їзді КПРС, який відбувся в Москві 14–25 лютого 1956 року було засуджено культ особи Й. Сталіна. 25 лютого Микита Хрущов виступив із доповіддю «Про культ особи та його наслідки», в який засудив культ особи Й. Сталіна. Тоді була сказана правда про недавнє минуле країни, з перерахуванням численних фактів злочинів другої половини 1930-х–початку 1950-х рр., винен у яких був Сталін. У доповіді М. Хрущов також порушив проблему реабілітації партійних та військових діячів, репресованих при цьому «вождеві».Про ката українського народу (голодомори, терор, репресії, депортації) Й. Сталіна (Джуґашвілі) йшлось на ХХІІ з’їзді КПРС, який відбувся 17–31 жовтня 1961 р. в Москві. З’їзд підсилив заходи боротьби з культом особи Сталіна. Уночі з 31 жовтня на 1 листопада 1961 р. його тіло було винесене з Мавзолею і поховане біля кремлівської стіни. Лише через дев’ять років на цій могилі встановили пам’ятник. То чому молоді комсомольці не виконують рішення партії???????????? Чи їхні "товариші", живучи в той час, знали менше про дії сТАЛІНА?
M Показати IP 6 Квітня 2011 09:14
А я продовжу список: Сталін - та людина, яка знищила інтелігенцію України, Росії, Білорусі та всіх інших тодішніх республік. Сталін разом із Гітлером у вересні 1939 розпочав 2 Світову Війну. Сталін - організатор голодоморів 1927 та 1932-33 рр. Сталін - організатор репресій 1935 - 1941 рр. Сталін - організатор висилок в Сибір десятків мільйонів людей з усіх республік СРСР. Сталін - завойовник чужих територій (Литва, Латвія, Естонія, Західна Україна, Калінінградська область, Фінляндія, Східна Німеччина, Чехія і Словаччина). Сталін - організатор концтаборів, за прикладом яких фашисти створювали свої гетто. Сталін - винищувач церков, священників, релігій. Сталін - організатор московської церкви в 1944 - 1946. Коли всіх людей і священників, які не хотіли підкоритись цій політичній структурі знищували, або відправляли "паднімать родіну" в гулаги в Сибір. Сталін - безтолковий державний керманич, який здобув владу вбивством Леніна та усіх своїх конкурентів. Він тримав владу страхом, вбивствами, війнами, висилками. Сталін - ворог народів бувшого СРСР. Цей перелік можна ще довго перелічувати, але, думаю, його прихильники і так добре знають, що за його часів робилось.
M Показати IP 6 Квітня 2011 09:20
Сталін - той хто підтримував молодий фашистський режим. Вчив офіцерів Рейху військовій справі, допомагав технікою та ресурсами, передав досвід гулагів, висилок, репресій, дармової робочої сили, жахливих медичних експериментів. Всі ці речі після падіння Рейху аж до 70-х років працювали в СРСР.
Спостерігач Показати IP 6 Квітня 2011 09:43
Сталин рассматривает разные проекты памятника Пушкину. Проект первый: Пушкин читает Байрона. - Это верно исторически, но неверно политически: где генеральная линия? Проект второй: Пушкин читает Сталина. - Это верно политически, но неверно исторически: во время Пушкина товарищ Сталин еще не писал книг. Исторически и политически верным оказался третий проект: Сталин читает Пушкина. Когда же памятник открыли, увидели: Сталин читает Сталина.... От така фігня малята.....
Манолов до Спостерігач Показати IP 6 Квітня 2011 14:27
Много всякой намалевано хреновины И художники нам лгали неумеренно : Вот картина "Ленин солушает Бетховена", Вот - "Бетховен изучает труды Ленина".
Роман Показати IP 6 Квітня 2011 09:45
По-перше: щодо шизофренії, то "пані" художниця помиляється (м'яко кажучи) оскільки вона давно вже не пані, а її вільна країна Україна вже обідрала не те що панів але й з бомжів здерла останні труси. Мабуть в цієї "пані" немає батьків, яким не вистачає пенсії на прожиток чи дітей які помирають від онкозахворювань. А по-друге: ви (всі хто ставиться негативно до дій молодих комсомольців) крім свого ката шучевича нічого не бачите. Та й взагалі ,праві молоді комсомольці, БИКИ ВИ НЕОБРАЗОВАНІ. Тільки тупа, сіра маса не сприймає політичних опонентів. В Сибір вас, а не в Євросоюз! ТАК ДЕРЖАТЬ КОМСОМОЛ!
Кобіта Показати IP 6 Квітня 2011 10:30
...у цієї пані художниці Куманівської, яка обурилась збором коштів для памятника Кобі - батечко був на службі у більшовиків та й сама вона була комсомолкою...так що з приводу шизняка, треба ще подумати - до кого він відноситься...в часи СрСр ці "націоналісти" з натхненням служили режиму і гавкнути не сміли проти, а після 91-го всі за одну ніч стали "борцями за волю" та страшенними бандерівцями...Суцільна клініка.
Василь Давиденко Показати IP 6 Квітня 2011 11:02
Чим більше читаю я цей диспут, тим більше усвідомлюю збидлячення люду. Бидло простіше скеровувати, зтравлювати між собою, як собак і в цей час це ж бидло перетворювати в рабів. Спочатку у вас відібрали роботи, майно, зарплати, Потім - мозок та здатність(!!!) мислити. І ось результат - ви тисячами йдете на виборчі дільниці та голосуєте за виродків та злочинців, потім збираєтесь на майдани, щоб їх скинути. Бидло, що тут додати. Лучани! Схаменіться! НЕмайє в Луцьку жодного майдану! Те, що засипано асфальтом перед драмтеатром є максимум дитячим майданчиком з ялинками :))) Містечковість - проблема, особливо коли вона має вияв у формі та способі мислення
Віктор до Василь Давиденко Показати IP 6 Квітня 2011 11:29
А ви то нам розкажете, хто НЕ виродки і хто Не злочинці і за кого голосувати.. Ага, канєшно.. Ми всі тупе бидло а ви месія...
правда Показати IP 6 Квітня 2011 11:02
не гризіться тим чим не треба.В Луцьку такого памятника не буде ніколи.
хорвaт Показати IP 6 Квітня 2011 11:43
Ха цей вусатий ідіот в мене цигарки стриляв.Босота неадекватна.На могилці в себе памятника поставите
Василь Давиденко Показати IP 6 Квітня 2011 11:54
Щоб зрозуміти за кого голосувати, хто месія, а хто, так треба просто було вчитись в школі, в технікумах, коледжах, інститутах, університетах. Вчитись, а не кабанів ректорам та деканам носити. Тоді не вивчились, вчиться зараз, можливостей повно. Для наявності власної позиції щодо певних речей є безліч джерел інформації. Читайте їх, аналізуйте, співставляйте, вивчайте. Вилазьте з коробочек свого Луцька. Вчіться мислити, а не лише вірити. А стріляв там хтось цигарки чи ні - прикро, хорват, що для тебе цигарка більш показове явище, ніж думка, чому її людина "стріляє".
хорвaт до Василь Давиденко Показати IP 6 Квітня 2011 12:01
Чому? Тому що працювати не хоче. Хай йде працює, а не в центрі ...здить.
Віктор до Василь Давиденко Показати IP 6 Квітня 2011 12:54
Цікавий спосіб ведення дискусії. "Хто думає не так як я всі неучі, за кабанчики дипломи отримали". Якщо людина не наводить аргументів, а лише обзивається - це дуже показово свідчить про те, що аргументи скінчилися, лишилася лише свята віра в свої ідеали
Василь Давиденко Показати IP 6 Квітня 2011 12:12
Переконаний, що в радянські часи він працював, адже робота в нього була. Чому він зараз без роботи - маєш відповідь?
хорвaт Показати IP 6 Квітня 2011 12:18
Маю.По-перше, тому що п"є багато. Кому на виробництві треба синяк. А по-друге, ви спитайте чи він хоче робити?
Василь Давиденко Показати IP 6 Квітня 2011 12:21
Саме, що мене не непокоїть те, що він стріляє цигарки. Це непкоїть тебе. Ти і спитай, апотім роби якісь висновки
хорвaт Показати IP 6 Квітня 2011 12:30
Вася мені все одно [виправлено редакцією], що він стриляє і тим більше мені нема про що говорити з людиною по якій божевільня плаче
хорвaт Показати IP 6 Квітня 2011 12:30
Більшовик недороблений
Василь Давиденко Показати IP 6 Квітня 2011 12:32
Це і є аргументація? Дуже інтелектуально. Вчись, вчись та ще раз - вчись.
хорвaт Показати IP 6 Квітня 2011 12:33
В кого?В тебе?
Василь Давиденко Показати IP 6 Квітня 2011 12:41
Можно і в мене, якщо вбачаєш, що є чому вчитись. Якщо ні - є безліч інших джерел знань.
хорвaт Показати IP 6 Квітня 2011 12:46
Ти свого часу очолював профком на історичному факультеті ВДУ. І там було все видно. Так що краще вчитись з інших джерел. Розмова завершена
Василь Давиденко Показати IP 6 Квітня 2011 13:12
Якщо той профком запам"ятався навіть тобі, то значить робота в ньому була немарною. Здається, ти також користувався плодами тієї роботи. І не варто ховатись за псевдо. І так ясно, хто ти і чим дихаєш :))) Вчись! Успіхів!
досье ВН Показати IP 6 Квітня 2011 13:23
...камрад на 4 фотке с усиками - это некто товарищ Селедцов. Лет эдак 10 назад он взял ссуду в банке и стал издавать газету "Волынь-Украина", но прогорел, в результате банк забрал у него квартиру. С этого момента партайгеноссе Селедцов стал отчаянным большевиком. За лучшей долей поехал он в Киев и там на Крещатике его повязали, обнаружив у него обрез. Что он хотел делать с ним во стольном граде - история умалчивает...Одно время на рынке продавал газеты. Теперь вот симпатяга Селедцов - борец за права трудящихся. Была у него еще неудачная попытка сделать обрезание и уехать в Израиль, но это уже другая история. С ком.приветом, Селедцов!
Сталін С..ав Сирою Рибою Показати IP 6 Квітня 2011 13:36
- Дед, а когда жизнь лучше была - при Сталине или сейчас? - Конечно при Сталине... У меня тогда стоял
Сталін С..ав Сирою Рибою Показати IP 6 Квітня 2011 13:42
Новый год у товарища Сталина. Сталин встает и говорит: - Что-то нэвэсело, товарыщи. Давайтэ ыграть в ыгру. Все, зная характер товарища Сталина, соглашаются. А Сталин говорит: - Будем ыграть так. Вот, товарыщ Бэрия, на какую букву начинается ваша фамылия? - На букву Б, товарищ Сталин. - Правильна! И бэзымянный палэц тожэ на букву Б. Отрэжим товарыщу бэзымянный палэц! Отрезали. - А на какую букву ваша фамылия, товарыщ Молотов? - На букву М, товарищ Сталин. - Правильна! И мизиниц тожэ на букву М. Отрэжим товарыщу мизиниц! А что это товарыщ Ныкита Сэргеевич Хрущев такой блэдный?
Василь Давиденко Показати IP 6 Квітня 2011 13:46
досье ВН - А доказательства есть?
Сталін С..ав Сирою Рибою Показати IP 6 Квітня 2011 13:53
на заседании политбюро. Сталин:есть предложение-всех членов политбюро расстрелять,а Кремль перекрасить в зеленый цвет Молотов:А почему в зеленый? Сталин:Я так и знал, что по первому вопросу будет полное согласие,а вот по второму вопросу мы можем и поспорить.
Василь Давиденко Показати IP 6 Квітня 2011 14:02
До taras1986: Дивно, що ви числівників не знаєте. Тисячі тисяч - це мільйони :)))
Василь Давиденко Показати IP 6 Квітня 2011 14:04
До Віктор: Я жодним чином не претендую на істинність своїх суджнь. Навпаки, я закликаю до дискусії. Адекватної. Дискусії поміж розумних, а не "кабанчикових" людей.
Василь Давиденко Показати IP 6 Квітня 2011 14:05
Д модератора: Викладайте коментарі вчасно або не викладайте загалі. Оскільки коли ви вставляєте коментарі пізніше, коли дискусія пройшла певний етап, складається враження якоїсь спотвореності :)
Юрій Ричук до Василь Давиденко Показати IP 6 Квітня 2011 14:35
Та я б і не проти. Але є читачі, які й новини читати хочуть, а не тільки дискутувати ))) Коментарі в робочий час модеруються не рідше як раз у 20 хв. Ну бувають і виключення але в 95 % часу це саме так
Сталін С..ав Сирою Рибою Показати IP 6 Квітня 2011 14:08
Старики на демонстрации несут плакат: "Спасибо товарищу Сталину за наше счастливое детство". - Вы что, рехнулись? Когда у вас было детство, товарища Cталина еще на свете не было! - За то и спасибо.
Goodimenko Показати IP 6 Квітня 2011 16:45
АЛЬО АЛЬО, сталіни-сраліни, ну тупізна повна. Справжнє БИЧЬЙО - на фотографіях, особливо оте в жовто-гівняній шкіряній куртці. Вбивати на місці таких провокаторів треба. Хто їм довзолив взагалі збирати гроші на того памятника? Де мініципальна міліція? В них був дозвіл на палатку? Депутати від Свободи, ви ж ніби як рішучі патріоти, от наступного разу візьміть муніципальну дружину, прийдіть і виженіть цих биків-комсомольців, а ще палатку конфіскуйте. А податківці хай звіт про отримання пожертв за минулий раз перевірять. ВІЗЬМІТЬ ЗА ЖАБРА ВИРОДКІВ!
Spaceman Показати IP 6 Квітня 2011 17:41
Ні корови, ні свині - один Сталін на стіні.
Чобіт Показати IP 6 Квітня 2011 20:47
Goodimenko - сам ти виродок. За часи радянської влади тихо сидів у кутку та дупу лизав більшовикам, а тепер ось такий сміливий став. Чи ти може за дисиденство у таборі був?
M Показати IP 6 Квітня 2011 21:13
Хтось за тими комсомольцями-молодцями стоїть. В них же по вигляду розуму нема. Тут замішані або привладні комуняки (мер і губернатор), або іще якісь політичні інтереси. Тільки тоді, коли вимре старе совєцьке покоління і нове, народжене за вільної України прийде до влади, тоді тільки буде Україна українською.
Іван Показати IP 6 Квітня 2011 21:46
Бандерівська мразь просто не може і уявити, що комсомольці ложили х...р і на них і на всіх інших. Вони мають свої переконання і чесно відстоюють їх! А хто проти ідіть НА...Й!!!
ein Mann Показати IP 7 Квітня 2011 08:28
якщо вибирати між сталіном і Гітлером я вибиру Гітлера, так що давайте поставимо пам'ятник Гітлеру:). Шкода що на Волині є таке просовкове аморальне бидляцтво. Але що рік їх меншає і скоро вони всі поздихають і настане нова доба...
Бандерівець Показати IP 7 Квітня 2011 20:30
На палю клятих провокаторів! Сталін бидлом був бидлом і останеться!!!
ЧуйНа Показати IP 10 Квітня 2011 21:10
Кононовичи, ви що, серйозно????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus