USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку налагодили бізнес сексуальних послуг

5 Липня 2013 08:55
Групу зловмисників, які організували надання сексуальних послуг, виявили в одному з відпочинкових комплексів Луцька правоохоронці.

За інформацією СЗГ УМВС України в області, до розважального комплексу приїздили відвідувачі, а адміністратори, аби задовольнити всі бажання клієнта, пропонували сексуальні послуги дівчат, - пише Вісник+К.

Наявність останніх забезпечувала звідниця – 38-річна лучанка. Бувало, що на виклик разом з іншими приїздила і вона сама: у такому випадку клієнт мав змогу обрати ту, яка йому більше подобалась.

Одна година утіх коштувала 500 гривень, а ніч – до двох тисяч.

На своє виправдання звідниця каже, що у неї троє дітей, і коштів на прожиття постійно катастрофічно бракувало.

«Щодо повій, то одна із них має дворічного сина, якого залишала у «господині», поки їздила на виклик, – розповів начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Терещук. – Інша обслуговувала клієнтів, будучи на дев’ятому місяці вагітності».
На повій склали адміністративні протоколи. Для них усе обійдеться штрафом від п’яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
А ось звідниця за свій злочин може вирушити за грати на п’ять років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
до ВН Показати IP 5 Липня 2013 09:56
Ви вже про це писали)))
Вадім і сімя Показати IP 5 Липня 2013 10:22
Нехай платять ті хто оплачував їм послуги. Вони шо остались не при ділах? вони ж самі заходять в такі заклади і шукають на ніч розпусницю щоб задовільняти свої утіхи. ГИДОТА!!!!! І чому такі незадоволені "лохи" не платять і не відповідають за законом?
Макар Показати IP 5 Липня 2013 11:49
А яке покарання чекає на власника,того розважального закладу? Чи він "не при дєдах"?Ну звісно він не знав,які послуги,та розваги пропонує його "бордель".
Ооооо Показати IP 5 Липня 2013 12:05
В теперішніх умовах такого життя в нашій країні все треба узаконити до кращих часів.Інакше ті візьмуться за інше: крадіжки, пограбування тощо.Кому це потрібно? Нехай краще заробляють тим, що природа дала.
Венеролог Показати IP 5 Липня 2013 13:43
І тим чоловікам, які користувалися послугами проституток, зраджуючи дружин, треба перевіритися, чи не підхопили вони чого-небудь. А то в цьому випадку теж діє принцип "чоловік усе має приносити в сім'ю". Жінку може чекати і такий-собі подарукок у вигляді букету хвороб.
тьбтьб Показати IP 5 Липня 2013 17:46
Вже Дьоміну "посадили"... і ця так само "сяде"! Гроші дасть і буде вільна.
Хочубляданути Показати IP 6 Липня 2013 19:23
З мусорами не поділились.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus