USD 40.32 40.75
  • USD 40.32 40.75
  • EUR 40.50 40.80
  • PLN 10.10 10.30

У Луцьку привітали з Різдвом соціально вразливі сім’ї. ФОТО

10 Січня 2013 16:55
Приблизно 300 солодких подарунків та 70 харчових наборів дітям соціально незахищеним дітям вручили у межах акції «Чужих дітей не буває».

Фінал акції відбувся у приміщенні Палацу культури Луцька 10 січня.

Координатор соціальних проектів ВОГО «Ми плюс» і член Ради правління СМОГО «Молодіжна платформа» Ігор Демковський розповів, що акція «Чужих дітей не буває» відбувалася протягом 2 місяців і на її завершення для дітей соціально незахищених категорій показали різдвяну виставу-містерію «Старий майстер» та вручили їм подарунки.






За словами директора ВОГО «Ми плюс» Сергія Семенюка, участь у підготовці виставі взяли волонтери організації. «Діти задоволені, вистава вдалася. Люди підходили, казали, що подарунки подобаються», - зазначив він.







Окрім діток, список яких організатори взяли у Центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцькради, подарунки у вигляді харчових наборів отримали неповносправні із центру реабілітації «Джерело життя». «Ми хочемо показати їм події Різдва, подарувати радість і привітати їх зі святом», - зазначив Ігор Демковський.






Своєю чергою, директор Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ліна Галан розповіла, що підзвітний їй підрозділ щороку долучається до акції «Чужих дітей не буває».




«У нас зібраний увесь облік сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах і ми запрошуємо сім’ї, які цього потребують, працюємо із соціально відповідальним бізнесом щодо залучення до цієї акції і надаємо державну підтримку», - зауважила вона.



Нагадаємо, благодійну допомогу на Різдвяні свята волонтери збирали від покупців у луцьких супермаркетах.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus