USD 40.65 40.95
  • USD 40.65 40.95
  • EUR 40.70 41.10
  • PLN 10.00 10.15

У Луцьку завершилася акція «Чужих дітей не буває». ФОТО

28 Грудня 2012 13:13
Щорічна благодійна акція «Чужих дітей не буває», під час якої волонтери збирали благодійну допомогу від покупців у луцьких супермаркетах, завершилася із хорошими результатами.

Про це повідомляють організатори.

«У цьому році до акції долучились близько 10 супермаркетів у Луцьку, де був розташований пункт прийому речей, харчів, солодощів для дітей, які перебувають у притулках та дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах», – розповів координатор соціальних проектів «Ми плюс», член правління СМГО «Молодіжна платформа» Ігор Демковський.

Нагадаємо, акція «Чужих дітей не буває» розповсюдилася на торгові мережі «Наш Край», «Колібріс», «Там Там», «Наш», «Тигрес», «Фуршет» та «Салют».

За його словами, під час цьогорічної акції вдалося зібрати, зокрема, понад 300 кілограмів круп, багато солодких подарунків, цукерок та печива, фруктів та іграшок.




Уже 10 січня у Палаці культури Луцька відбудеться різдвяний концерт, де сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах і перебувають на обліку Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, вручать сформовані із продуктів подарункові набори.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus