USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку - відкритий турнір міста з вуличного баскетболу

19 Серпня 2015 07:00
Відкритий турнір міста з вуличного баскетболу відбудеться у Луцьку. Про це повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

23 серпня в Луцьку на площі перед центральним входом у головний корпус Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки (проспект Волі) комітет по фізичній культурі та спорту, відділ у справах сім’ї та молоді Луцької міської ради спільно з федерацією баскетболу Волинської області «Мега-баскет» організовують відкритий турнір міста з вуличного баскетболу (3х3), присвячений Дню Державного Прапора України, 24-ій річниці Незалежності України.

До участі в турнірі допускають всіх охочих, які сформували команду в кількості не менше - 3 осіб та не більше 4 осіб.

Реєстрацію учасників проводитимуть у день змагань з 9:30 до 11:00 години на місці проведення спортивного заходу.

Турнір відбуватиметься у трьох вікових категоріях - юнацька 2001 рік народження і молодші, юніори 1997 рік народження, молодші та дорослі без вікових обмежень згідно з правилами баскетболу 3х3.

Для участі в змаганнях необхідно подати іменну заявку, де вказати назву команди, список гравців (максимальна кількість гравців у заявці 4).

Бланк заявки попередньо можна отримати в комітеті по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради (вулиця Богдана Хмельницького, 19, кабінет № 4, телефон 777 918).

Усіх охочих запрошують до участі у змаганнях. На переможців та фіналістів чекають нагороди та призи від організаторів змагань та спонсорів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
малий Показати IP 19 Серпня 2015 10:40
Що означає відкритий турнір міста?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus