USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку стартував «Фестиваль сім’ї». ФОТО

12 Травня 2013 19:05
Сім’ї з дітьми, молодь та люди похилого віку зібралися в парку імені Лесі Українки, аби відсвяткувати сімейне свято.
«Фестиваль сім’ї» в рамках «Тижня Подружжя в Україні» стартував у Луцьку 12 травня.

Один із організаторів дійства, голова ГО «Молодіжна платформа» Захар Ткачук розповів, що на початку фестивалю до нього підійшла дівчинка і запитала: «А це фестиваль, де всіх одружують?» «І я кажу: «Так. Де всіх одружують.» Хотілося б, щоб цей тиждень, а він справді буде тижнем, адже це тільки перший захід, став місцем, можливо, для початку нової сім’ї, для укріплення уже старої сім’ї», − додав Захар Ткачук.

За його словами, «Тиждень Подружжя» − це безліч заходів для утвердження сімейних цінностей, розваги, лекції для молодих людей тощо.

Фестиваль «сім’ї» гучно розпочався «сімейним парадом» . Серед розваг, які приготували для лучан організатори, фото на пам’ять в арці подружжя, музичні сюрпризи, безкоштовні батути, спортивні сімейні ігри, силове шоу, лабіринт сімейного життя.















Окрім того, під час святкового дійства волонтери збирали підписи щодо будівництва «Арки подружжя». Як повідомили організатори, точного місця побудування ще не знають, адже усе потрібно погоджувати з місцевою владою, та вважають, що хоча би така конструкція стане доцільною у місті.




Також у рамках «Фестивалю сім’ї» триває конкурс «Фотосушка family».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Леся Показати IP 12 Травня 2013 23:43
мабуть штунди там були. бо сімей нормальних зараз немає. але на фото всі гарні
Лесі Показати IP 13 Травня 2013 09:23
а якщо православна сімя- то ненормальна???? просто хто як живе і в кого які сімейні цінності.
Валік Показати IP 13 Травня 2013 12:29
Леся, від імені всіх Штунд дякуємо за комплімент)
Леся Показати IP 13 Травня 2013 12:35
всім дякую що відреагували. Хотілося б щоб більше було на святі сімей, а то студенти і ті, кому нічим було зайнятися
Яся Показати IP 8 Червня 2013 15:45
Дуже приємно, що у Луцьку було таке гарне свято. Наше місто Ірпінь (а точніше місцеві церкви)теж організувало подібне, можливо з меншими масштабами - але головне це ідея! Батьки радіють, діти задоволені. Хочемо поділитися радістю, фото можете переглянути: http://biblechurch.com.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=315:festivalsimji2013&catid=38:2010-03-03-10-45-31&Itemid=41

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus