USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку в п’ятницю, 13-го, закрили «Поета на площі». ФОТО

15 Вересня 2013 14:22
В обласному центрі Волині завершився другий сезон проекту «Поет на площі». Закриття відбулось у п’ятницю, 13 вересня на Театральному майдані, - інформує «Волинський інформаційний портал».

Традиційно поблизу сонячного годинника о 19 годині молоді поети зібрались на площі, аби зачитати власні твори. Не злякали їх навіть погодні умови, адже усю першу половину дня йшов чималий дощ, а стовпчик термометра не піднімався вище 12-13 за Цельсієм.
Як жартував керівник Культурного об’єднання -=100Вт=- Володимир Столярчук, іншого від природи у п’ятницю, тринадцятого він і не очікував. На площі поети зібрались востаннє, адже з приходом осені вони перебираються у більш теплі та затишні місця, зокрема кав’ярні.

Проте це не завадило юним майстрам ера спробувати себе в ролі декламатора у центрі міста вперше, так, дебютували на закритті сезону Ольга Зейлик та Евеліна Малаєва.

Чимало перехожих, не зважаючи на погоду, зупинялось послухати поетів, серед яких «ветерани» проекту Володимир Столярчук, Олександра Ватащук, Оксана Ганущак та інші.

Вікторія Бруцька читала не власні твори, а уривки з прози Сергія Жадана та Любка Дереша, причому робила вона це доволі емоційно та в ролях. Аліна Подерня озвучила в’язку віршів про осінь.
Завершав програму й читав поезію тринадцятим Володимир Яровенко, до слова, на завершення він продекламував доволі революційний вірш про жінок. Опісля цього відбувся «вільний мікрофон», до якого долучилось три автори.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПОЕТИЧНИЙ МАРАФОН ПРОЙШОВ ВУЛИЦЯМИ ЛУЦЬКА. ФОТО

Насамкінець Володимир Столярчук зачитав звернення від громадських організацій до Луцького міського голови Миколи Романюка з проханням введення нічних маршруток. Учасники «Поету на площі» теж підписались під петицією.














Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
мавпа Показати IP 15 Вересня 2013 15:52
Мати рідна, що це з фото?жах..фотограф криворукий якийсь...
Читач до мавпа Показати IP 15 Вересня 2013 19:33
То ж говорили про поетів, а фотограф захотів випертися вперед.
13-ого до Читач Показати IP 15 Вересня 2013 19:43
У Луцьку 13 року,в вересневу п’ятницю 13-го, о 13 годині було 13 градусів Відео http://www.youtube.com/watch?v=a5Pl4iCOQEI&feature=c4-overview&list=UUpwjhqw_gx5em_GWJiBiZsw

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus