USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відеокамери з виборів передадуть у садочки?

21 Червня 2013 17:03
Камери відеоспостереження, які були задіяні під час минулих виборів і залишилися у Луцьку, хочуть використати у дитячих садочках.

Про це йшлося під час постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту 21-ого червня.

Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт запропонував депутатам підтримати звернення до Кабміну та Центральної виборчої комісії, аби майже півтори сотні відеокамер передали з окружної виборчої комісії на потреби міста.

Зокрема обранець зауважив, що акумулятори у спостережної техніки , якщо її не використовувати, швидше виходять з ладу. Відтак Григорій Пустовіт зазначив, що ця апаратура могла б служити в дитсадках, де за словами депутата Андрія Осіпова, є проблема з безпекою. Решту ж відеокамер можна використати на інші потреби міської громади.
У підсумку члени комісії підтримали звернення і рекомендували на сесію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1 Показати IP 22 Червня 2013 10:12
"акумулятори у спостережної техніки" це що за новизна? Можливо він про ноутбуки, які входили в комплект, а зараз гниють в підвалах!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus