USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.85

У Луцьку відкрилась виставка, на якій не лише портрети політиків. ФОТО

13 Грудня 2008 16:30
У луцькій галереї мистецтв відкрилась персональна виставка художниці Зіновії Рубан. Про це 12 листопада інформує репортер «Волинських Новин».
 
Відкриття виставки зібрало велику кількість людей. Привітав художницю голова правління Волинської організації Національної спілки художників України Володимир Марчук. За його словами, варто було би зробити виставку не лише Зінаїди, а й усієї родини Рубанів (чоловік та діти пані Рубан теж працюють у галузі мистецтва – «ВН»). Пан Марчук зазначив, що невдовзі галерея мистецтв розширить свої площі.
 
Крім пана Марчука, мисткиню вітали громадський діяч Катерина Шаварова, народна артистка України Людмила Приходько, краєзнавець Петро Троневич, родичі та інші.
 
Присутні під час відкриття мали змогу подивитися слайд-шоу з коментарями про авторку, а також написати чи намалювати свої побажання на імпровізованому полотні.
 
Серед виставлених творів мистецтва переважають портрети. Зокрема, на деяких з них зображено відомі у Луцьку та на Волині особи – бізнесмени та політики Володимир Никитюк (голова депутатської комісії з питань земельних відносин та земельного кадастру Луцької міськради – «ВН») і Василь Блошко (голова депутатської комісії з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій Волинської облради – «ВН»), начальник управління культури Луцької міськради Юрій Войнаровський.
 
Довідково:
 
Зіновія Рубан народилася 1958 року на Львівщині. Закінчила Львівський державний інститут прикладного та декоративного мистецтва. Учасниця багатьох виставок та пленерів починаючи від обласного і закінчуючи міжнародним рівнем. Член Національної спілки художників України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus