USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відкрилася фотовиставка «Луцький автограф»

14 Травня 2011 09:02
В обласному центрі відкрилася виставка «Луцький автограф», яка стала черговим фотозвітом про місто Луцьк майстрів художньої фотографії.

За словами директора історико-культурного заповідника «Старий Луцьк» Тараса Рабана, всі фотографії були зроблені під час зимового фотопленеру, на який до Луцька приїхали фотографи з різних міст України.

«Мені дуже приємно, що останнім часом, а це вже третій фотопленер, до нас активно приєднується молодь, яка часто дає фору досвідченим фотографам», - зауважив Тарас Рабан.

Він також нагородив всіх учасників зимового фотопленеру подяками від історико-культурного заповідника та висловив сподівання, що цього разу фотографи також зуміють побачити красу та неповторність вже у весняному Луцьку.

Зауважив це Тарас Рабан не випадково, адже фотовиставка приурочена до початку нового весняного фотопленеру.

«Завтра ми вже розпочнемо роботу. Фотографи отримали перші завдання та будуть мати з 12:00 до 19:00 фотосесію у Луцькому замку. Крім того, вони зможуть просто гуляти вулицями міста та фотографуватимуть його де захочуть», - розповів про новий пленер Тарас Рабан.

Загалом на виставці «Луцький автограф» представлені роботи близько 30 фотомайстрів та фотографів початківців. Насолоджуватися краєвидами міста Луцька крізь об’єктив фотокамер лучани та гості міста зможуть аж до кінця травня у приміщенні історико-культурного заповідника «Старий Луцьк».













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Цєнітель красівого Показати IP 14 Травня 2011 18:59
Вєліколепно! Потрясающє!! Несравнєнно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus