USD 39.85 40.20
  • USD 39.85 40.20
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку вшанували загиблих правоохоронців. ФОТО

22 Серпня 2013 11:11
Згадували загиблих колег волинські правоохоронці під час богослужіння, що відбулося у Луцьку.

У День пам'яті працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання службових обов’язків, 22 серпня, відбулося поминальне богослужіння у Свято-Георгіївському храмі Луцька.

Вшанувати загиблих колег, запаливши свічку пам'яті, прийшли волинські правоохоронці.

«Це день, який потрібен, тому що сьогодні працівники міліції щодня ризикують життям та здоров’ям, затримуючи злочинців. Ми повинні постійно пам’ятати про наших працівників, які загинули, віддати у цей день честь, данину за справу, яку вони зробили, за героїчні вчинки і за те, що ми їх втратили», - зазначив начальник управління Міністерства внутрішніх справ України в області Олександр Терещук.








З його слів, протягом останніх років чотири волинські правоохоронці загинули під час виконання службових обов’язків. Для того, щоб надалі уникнути таких трагічних випадків, на думку Олександра Терещука, потрібно більше уваги приділяти навчанню міліціонерів, індивідуальному захисту, стрільбі. Правоохоронець, виходячи на роботу, не знає, що чекати від злочинця. Зі слів головного міліціонера Волині, останні злочини, скоєні в Луцьку, були зухвалими – вбивства, зґвалтування. Отже, правопорушникам нічого втрачати.








«Ми постійно спілкуємося із сім’ями загиблих працівників міліції. Нещодавно звернулася вдова у якої виникла проблема зі вступом неповнолітньої дитини до навчального закладу. Вона отримала повну допомогу та порозуміння. Допомагати таким людям – наша справа честі, наш обов’язок», - повідомив Олександр Терещук.

Панахиди за загиблими працівниками МВС відбудуться сьогодні в усіх регіонах України.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus