USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку визначали кращих журналістів. ФОТО

4 Червня 2013 16:21
Підбиття підсумків і відзначення переможців конкурсу журналістської майстерності «Журналістський злет», організованого Волинською незалежною медіа-профспілкою та Волинським прес-клубом, відбулося у Луцьку сьогодні 4-ого червня.

Його основною метою було відзначення кращих журналістських робіт, спрямованих на висвітлення найбільш гострих і резонансних проблем регіону, та підвищення професійних стандартів роботи волинських журналістів.

На конкурс подали 19 матеріалів від 9 журналістів. Його переможцями стали:
- у номінації «Краща публікація» серед журналістів волинських медіа – журналіст Рівненсько-Волинського порталу «4 влада» Юрій Горбач;
- у номінації «Краща проба» серед студентів-журналістів – бакалавр факультету журналістики ЛГУ, фрілансер Сергій Олешкевич;
- у номінації «Краща телепередача» – студентка інституту філології та журналістики СНУ імені Лесі Українки Юлія Стасюк.

Відзнаку в спеціальній номінації «Відкриття» отримала журналістка газети «Луцький замок» Тетяна Свереда, а в номінації «Активна журналістська позиція» – позаштатний кореспондент інтернет-видання «ВолиньPost» Марія Доманська.

В оцінці журналістських робіт члени журі керувалися такими критеріями:

повнота, об’єктивність і достовірність інформації;
журналістська майстерність;
позиційна сміливість журналіста;
дотримання етичних стандартів журналістики.

Як зазначили присутні на зустрічі члени журі, вони були приємно вражені гостротою думки, підходом до висвітлення багатьох тем і свіжістю думки. Окремі журналісти стали для них відкриттям, змусили задуматися і по-іншому оцінити певні ситуації.

«Працюйте. Працюйте більше, але не забувайте про ваші родини і друзів, бо журналістика забирає багато часу. Бажаю вам, аби кожного року у вас був такий матеріал, від якого б ви самі отримували задоволення», – підсумувала член Волинської НМП Оксана Швець.

Довідка:
Члени журі: Галина Баран – голова Волинської НМП, редактор сайту газети «Віче-інформ»; Мирослав Ватащук – член Ради НМПУ; Валентина Куць – редактор Рівненсько-Волинського порталу «4 влада»; Вікторія Поліщук – головний редактор інтернет-видання «Волинські новини», Ольга Булковська - головний редактор «Волинського інформаційного порталу», Оксана Швець – член Волинської НМП.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus