USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку ярмаркують книгами і хлібом ФОТО

22 Серпня 2011 15:38
На Театральному майдані Луцька 22 серпня відкрили виставку виробів волинських хлібопеків та книжкову ярмарку.

На стендах з книжками свою продукцію представляють видавництва «Твердиня», «Волинська книга», «Руніка» та «Ранок». Продавці кажуть, що в основному їхні клієнти - це діти. Тому дитячої книги, перекладеної українською мовою та ілюстрованої малюнками, тут не бракує.

Утім, серед продукції можна знайти й твори сучасних українських авторів та класиків. Для тих, хто економить свій час,пропонують аудіокниги на дисках.











Втім, за спостереженнями репортера «ВН», більшу зацікавленість у лучан викликав ярмарок хлібопеків Волині - виставка «Хліб з нового урожаю». Тут представляють свою продукцію вісім підприємств з Луцького, Ковельського, Нововолинського, Володимир-Волинського та Любомльського районів.

Лучанам пропонують різні сорти хліба, багетів, булочок, тортів, короваїв та калачів. Аби купити потрібну продукцію, підприємства навіть дозволяють продегустувати окремі вироби.

«Цьогоріч маємо чудові врожаї пшениці. Особливо господарства Луцького, Горохівського, Володимир-Волинського районів. Є такі господарі приватні, які мають понад 70 центнерів з гектару… Ця виставка говорить, скільки у нас прекрасних хлібопеків», - зазначила заступник начальника головного управління АПК облдержадміністрації Людмила Петриканин.
Чиновник каже, що нині важко спрогнозувати ціну на хліб. Однак зараз триває заготівля регіонального ресурсу зерна, що має дозволити вплинути на хлібопеків і зберегти ціну так званих «соціальних» видів хлібобулочних виробів.














Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus