USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У магазинах Волині місцевий березовий сік – дефіцит

20 Червня 2011 16:28
Волинські виробники березового соку більшість своєї продукції збувають за кордон – тим часом місцеві споживачі нарікають, що у магазинах можна придбати цей продукт, однак він – не волинського виробництва.
За словами директора державного підприємства «Ківерцівське ЛГ», де працює один із шести консервних цехів області, Олександра Рибчинського, минулоріч його підприємство продало за кордон близько 80% продукції. Про це розповіли у прес-службі Волинського лісомисливського господарства.
У той же час Рибчинський запевняє, що його підприємство готове надавати продукцію для наших громадян, і не погоджується із твердженням, що воно працює виключно на закордон.
«Ми готові надати виготовлений цього року березовий сік кожному бажаючому, – каже Рибчинський. – Але, якщо за сірцем був великий попит, то зараз дійсно доводиться більше працювати з іноземцями. От тільки це не наша вина».
Як розповіли у прес-службі лісомисливського господарства, місцеві реалізатори соку нарікають на високу ціну, яку виставляє виробник.
Так, за трилітрову банку березового соку з цукром у «Ківерцівському ЛГ» просять 14.50 гривні, а за березовий з чорницями – 16.20 гривні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 20 Червня 2011 17:58
Звичайно висока. Давайте порахуємо вартість з націнкою 20% - це та вартість по якій продавці повинні придбати сік в товаровиробника і продати нам в магазинах. Виходить 17,40 та 19,44. За такі гроші я з задоволенням буду купляти сік. Але ж місцеві реалізатори хочуть наварити не менше 100% вартості (національна хитрожопість). А от ця ціна вже трошки кусається...
підтримую Показати IP 20 Червня 2011 19:29
Лучанину +100 повністю підтримую

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus