USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Нововолинську подорожчав соціальний хліб. ВІДЕО

8 Серпня 2011 10:25
У Нововолинську подорожчали соціальні сорти хліба: тепер хлібина вагою 650 грамів коштує 3 гривні.
Директор місцевого хлібозаводу Іраїда Кочулап запевняє, що таким чином хлібопеки змушені реагувати на ринкову цінову ситуацію. Про це йдеться у сюжеті Волинської ОДТРК.
За словами Кочулап, ціни на сировину і супутні матеріали «зашкалюють». Різко зросла і вартість газу та електроенергії, води і водовідведення, пально-мастильних матеріалів.
Все це веде до того, каже директор, що завод може стати збитковим.
«За перше півріччя 2011 року по основних сортах хліба ми маємо 359 тисяч збитків. І якщо раніше дешеві сорти хліба можна було перекрити іншими виробами, то тепер це неможливо», – розповіла вона.
А відтак на підприємстві забули, що таке преміальні і соціальний пакет, хоч заробіток нововолинських пекарів значно випереджає інші виробничі сфери і становить у середньому майже дві тисячі гривень.
До речі, торік Нововолинський хлібозавод відрахував до бюджетів і соціальних фондів більше 4 мільйонів гривень.
Нововолинський хлібозавод випікає хлібобулочні і кондитерські вироби 90 найменувань, повністю забезпечуючи потреби шахтарського міста і навколишніх сіл сусідніх районів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
БІЛХ Показати IP 8 Серпня 2011 10:36
У Луцьку є нормальний за 2.75.
Інформація застаріла! Показати IP 8 Серпня 2011 12:48
У Нововолинську хліб вже по 3,25. А вага (зважено на електронних вагах) від 350 до 500 гр.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus