USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині печуть «соціальний хліб»

16 Липня 2015 09:51
У Нововолинську печуть «соціальний хліб».

Про особливості реалізації соціального хліба під час сесії міськради розповіла директор Нововолинського хлібозаводу Мирослава Штунда.

“Соціальний хліб – той, який випікають за простою рецептурою: борошно, вода, сіль та дріжджі, – каже Мирослава Штунда. – Зараз ми випікаємо 2 сорти соціального хліба – “Орільський” і “Дарницький”, і вони є збитковими для підприємства”, – повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

Директор хлібозаводу розповіла, що соціальний хліб виготовляють, аби продавати насамперед лікарні, дтячим садочкам, і тому він є не у всіх торгівельних закладах. Фактично, у магазини надходять залишки. Ціна соціального хліба – 5,25 гривні.



Депутати запропонували продавати нереалізований хліб – “вчорашній” за удвічі нижчою ціною. “Це не завжди безпечно, адже такий хліб може бути уражений картопляною паличкою”, – сказала Мирослава Штунда.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анатоль_ Показати IP 16 Липня 2015 11:01
Нововолинській владі-низький доземний уклін за турботу про простих людей!
БОГ Показати IP 16 Липня 2015 11:08
якщо бідним не подобається соціальний хліб то нехай їдять пірожино або цукерки
Лучанин Показати IP 16 Липня 2015 15:12
А де обіцянкі наших "вищих керівників" про виключення з соціальних продуктів (хліба,молока і т.д.) різних "БОНУСІВ", "РОЯЛТІ" -за викаристання "ТОРГОВИХ МАРОК". Пенсіонерам є ВЕЛИКА різниця купувати ХЛІБ "Подільський" по ціні 5 грн. за буханку , чи той же самий хліб по 7,50 грн. з "бейджиком" "ХЛІБ ТЕРЕМНО" або "ЦАР ХЛІБ".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus