USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Нововолинську з кранів тече іржава вода. ФОТО. ВІДЕО

17 Грудня 2012 11:33
Про те, що з кранів у місті шахтарів тече іржава вода пише один із користувачів Нововолинського інформаційного порталу.

«Сьогодні став свідком такої забрудненої води, що іржа прямо вилітала комками з крану. Готувати, помити посуд, покупатись стало неможливо, будинок навпроти водоканалу. Цікаво як у інших? Також цікаво, чи можуть ситуацію поправити фільтри які люди ставлять самостійно?» ‒ йдеться у повідомлені, опублікованому 15 грудня.


«Змити залишки бруду також неможливо, так як вилітає новий. Зазвичай, таке може тривати годину, але сьогодні не той випадок. Сьогодні випадок, коли така якість питної види з самого ранку», ‒ додає автор посту.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вася Показати IP 17 Грудня 2012 12:03
До чого ця новина? Візьміть інтервю в представників водоканалу, в мера, а то ні про що...
Нововолинськ до Вася Показати IP 17 Грудня 2012 12:40
Мер зайнятий: готує докторську дисертацію по роботі водоканалу (кандидатська по цій темі вже захищена), начальник водоканалу терміново пішов на лікарняний.
правдивий Показати IP 17 Грудня 2012 12:33
Я згідний з тобою "Вася"! Таке враження, що редактор ВН скористувався можливістю компютера, функцією "копіювати" і "вставити". У Нововолинську ця проблема дуже актуальна, а тут проста інформаційна стаття... Журналістикою тут і не пахне. СОРОМ ПАНОВЕ!!!
Чеширский Кот до правдивий Показати IP 17 Грудня 2012 17:13
В кои-веки выступлю в защиту редакции, а то всю критикую и критикую. :)))) Уважаемый "правдивий", это интернет издание, у них просто времени нет на аналитику и сбор инфы. ВН - просто новостное издание, так и звучит "Волинскі НОВИНИ". Что вижу - то пою. PS. Редакция, прогиб засчитан?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus