USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Індії у багатоповерхівці з кранів замість води потік алкоголь

6 Лютого 2020 23:45
Дивний інцидент трапився в індійському штаті Керала. Там в одній із багатоповерхівок із кранів замість води почала витікати алкогольна суміш. Серед намішаного – пиво, бренді та ром.

Жителі були шоковані ситуацією. Вони розповіли, що коричнева рідина, яка витікала з кранів мала міцний запах алкоголю. Про це пише канал 24 з посиланням на BBC.

Як вдалося встановити, у труби мешканців будинку випадково потрапило 6 тисяч літрів конфіскованого алкоголю, що був закопаний неподалік.

Він якимось чином просочився через ґрунт, звідки вода надходить у криницю.

Ми були в такому шоці. Діти не змогли піти до школи, навіть дорослі не вийшли на роботу, вмитися не було як, – розповів один із мешканців дому.

Свою помилку місцева влада визнала та вже працює над ліквідацією наслідків, однак очистити воду від алкоголю повністю вдасться щонайменше, через місяць. Поки людям постачають питну воду окремо, втім, її не вистачає.

На місці вже працюють ремонтники, які намагаються виправити ситуацію/ фото BBC

Інцидент трапився в індійському штаті, де споживають найбільше алкоголю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Жека Показати IP 7 Лютого 2020 07:08
Дорослі не вийшли на роботу :)
Жора Показати IP 7 Лютого 2020 10:19
В мене є загранпаспорт, скиньте адресок !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus