USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У перший день полювання на Волині – 12 протоколів і вбита косуля

5 Листопада 2013 14:29
Державною екологічною інспекцією у Волинській області спільно з працівниками міліції створено рейдові групи щодо виявлення порушень правил полювання, - повідомили у прес-службі Держекоінспекції в області.

3 листопада під час рейдів на території Старовижівської, Володимир – Волинської районних організацій УТМР, працівниками інспекції склали 12 протоколів про адміністративне правопорушення, виявили факт незаконного полювання на території мисливських угідь Володимир – Волинської р/о УТМР, наслідком якого стало незаконне добування особини косулі. Це правопорушення скоєне жителями Нововолинська. Згідно чинного законодавства сума заподіяної шкоди від незаконного полювання складає 8000 гривень.

Під час рейдів також склали 5 протоколів про адміністративне правопорушення на порушників правил рибальства на територіях Маневицького та Рожищенського районів.

До слова, третього листопада на території області розпочався сезон полювання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus