USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У СНУ визначили кращого журналіста. ФОТО

1 Грудня 2012 12:17
Фінальний етап конкурсу «Кращий журналіст» відбувся у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки. Переможцю обіцяють одноразову стипендію обсягом 500 євро.

Визначення переможця відбулося 30 листопада, – йдеться на сайті вишу.

Третій, фінальний етап конкурсу «Кращий журналіст» відбувся в Інституті філології та журналістики СНУ. У ньому взяли участь п’ятеро студентів, які успішно подолали перші два етапи, – Юрій Горбач, Тетяна Денисюк, Володимир Грисюк, Анастасія Передрій, Андрій Мошкун.
На початку з вітальним словом виступив декан інституту, доцент Юрій Громик. Ведуча конкурсу – студентка ІФтаЖ Аліна Демчук, – представила товариству членів журі – власного кореспондента газети «Урядовий кур’єр» на Волині Валерія Мельника, який, до слова, був головою журі, головного редактора газети «Слово Волині» Наталію Шепель, головного редактора інтернет-видання «Волинська правда», працівника інформаційного центру СНУ, члена Національної спілки письменників України Ольгу Ляснюк.

Окрім того, ведуча розповіла про перший та другий етапи конкурсу, під час яких викладачі кафедри видавничої справи та редагування й журналістики оцінювали студентські напрацювання з обраного фаху. Найкращі творчі роботи ‒ Юрія Горбача й радіопроект Анастасії Передрій, який посів перше місце, ‒ тут таки й продемонстрували.

Завдання для фіналістів були різноманітні: експромти на тему «Екологічні проблеми Волині», демонстрація аудіовізуального сюжету, який потрібно було трансформувати у формат малого публіцистичного жанру (замітку, замальовку, кореспонденцію тощо). Були також пропозиції щодо організації нових видань, яких, на думку студентів, бракує в інформаційному просторі нашого краю, моделювання різноманітних ситуацій з вирішення редакційних завдань.

За підрахунком голосів, переможцем було визнано Анастасію Передрій. Їй вручено диплом першого ступеня, грошову винагороду та рекомендовано на призначення стипендії Вічного фонду Степана та Євгенії Радіонів (Австралія) обсягом 500 євро.

Друге призове місце посіли згадані вже Юрій Горбач, Тетяна Денисюк, Володимир Грисюк та Андрій Мошкун.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Каріна Показати IP 1 Грудня 2012 14:58
ну і як тут не пишатися Анастасією) молодчина)
Інна Показати IP 1 Грудня 2012 19:22
Настя молодець. Вітаю!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus