USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У центрі Луцька збудують «живе» серце

10 Травня 2011 12:21
З 1 травня у Луцьку волонтери Всеукраїнської благодійної акції „Серце до серця” розпочали збір коштів для допомоги дітям хворим на діабет.

Фінішуватиме акція, яка вшосте проводиться в Україні, 15 травня.

Цього дня на вулицях міста близько 400 волонтерів зі спеціальними скриньками збиратимуть гроші для доброї справи.

Як повідомила регіональний координатор Всеукраїнської акції „Серце до серця” Оксана Лойко, цьогоріч кошти будуть направлені на купівлю медичного обладнання для дітей, хворих на діабет, зокрема це будуть помпи для введення інсуліну.

"Після святкового концерту за участю молодих гуртів о 19.00 на Театральному майдані на знак єдності ми утворимо „живе” серце, взявшись за руки. Ми впевнені, що це об’єднає сотні небайдужих людей, які у своєму житті керуються головною цінністю – любов’ю", - додала Оксана Лойко.

Нагадаємо, що в Україні Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до Серця» був створений у січні 2006 року, засновники котрого поставили перед собою мету – порятунок життя і здоров’я дітей та повернення довіри громадськості до благодійних організацій шляхом провадження діяльності за принципами прозорості, простоти, всестороннього контролю і публічного звітування.

Кожного року з галузей дитячої медицини вибирається нова тема. У 2011-му вона присвячена дітям, хворим на діабет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus