USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Велотурі-2013 волинським сиротам шукають сім’ї

7 Серпня 2013 18:01
Батьки разом із усиновленими дітьми упродовж тижня «на велосипедах» намагаються знайти сиротам нові родини. Велотур-2013 відбувається у рамках Міжнародного проекту «Серце для сиріт», поінформували у прес-службі облдержадміністрації.
Як зазначив директор Благодійний Фонду «Майбутнє - дітям України», мета проекту – привернути увагу суспільства до проблеми сирітства у нашій країні; сприяти тому, аби сироти виховувалися не в інтернатах, а прийомних сім’ях.
Велотур розпочався 3 серпня у Ратному і «мандрує» дорогами Каменя-Каширського, Любешова, Маневич, Луцька, Володимира-Волинського, Любомля та Світязя.
Велотур-2013 на Волині триває з 3 до 11 серпня. Його організатор – Благодійний Фонд «Майбутнє - дітям України».
У кожному населеному пункті організовують круглий стіл за участю організаторів проекту та керівників профільних управлінь і відділів, концертні програми для дітей та батьків. Фінал Велотуру-2013 відбудеться 11 серпня на озері Світязь Шацького району.
У повідомленні йдеться, що зі слів фахівців усі відповідальні служби працюють партнерами у цій роботі, а реалізація законних прав та інтересів дітей-сиріт постійно посилюється.
Вони також розповіли, що на Волині 85% дітей-сиріт або позбавлених батьківського піклування охоплені сімейними формами виховання; більше половини отримують соціальні виплати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus