USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Волиньраді – проти туалетного паперу з Луцьким замком

8 Липня 2011 11:26
Депутати обласної ради висловились проти використання на туалетному папері символу Луцька – замку Любарта.
Питання про «ганебний» туалетний папір підняла під час сесії Волиньради у п’ятницю, 8 липня, обраниця від фракції ВО «Батьківщина» Валентина Блінова, яка звернулась до голови ОДА Бориса Клімчука із відповідним запитом.
Вона розповіла колегам, що у соціальних мережах нещодавно з’явилось фото туалетного паперу «Волинь», на якому зображений Луцький замок.
Депутатка повідомила, що на фотографії обгортки туалетного паперу є усі вихідні дані виробника, зокрема, вказане прізвище підприємця, який виготовляє папір, – Мельник.
«Ми проти ганебного і принизливого використання символу Луцька – замку Любарта – для туалетного паперу. Це є неприпустимим і образливим для справжніх патріотів Волині», – висловилась вона.
У висновку депутати більшістю голосів підтримали запит Блінової.
«Наказать і вигнать з області», – пожартував з цього приводу голова Волинської ОДА, депутат Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Свій Показати IP 8 Липня 2011 13:17
От, бля, в області лишилася одна невирішена проблема "кощуствєнний" туалетний папір... Люди, ви вірите, шо ті придурки у раді чимось нам допоможуть? Дибіли, немає більше слів
Вадим Показати IP 8 Липня 2011 13:51
Краще наші депутати зайнялись би нормальними справами, а не паплюженням хороших виробників, він робить якісну продукцію, мене в цьому підтримає громада міста, я впевнений!!! Якщо пані Валентина Блінова сумнівається, то хай ще таке обурення - цитую "Валентина Блінова зауважила, що таке використання назви краю є принизливим та образливим для волинян", напише за ТМ "Обухів", ТМ "Каховинка", які теж представляють свій край!!! Я думаю це навмисний натиск на виробника.
serafim Показати IP 8 Липня 2011 23:53
Да,гарна реклама для нашого міста:)Я думаю що подивившись як ми популяризуємо свій край Нацбанк України добре подумає, чи варто залишати на купюрі в 200 гривень наш Луцький замок:) Залишилося ще знайти підприємця який випустить презервативи з логотипом Луцького замку і тоді буде повний піпец...
Лучанин Показати IP 9 Липня 2011 11:29
"«Наказать і вигнать з області», – пожартував з цього приводу голова Волинської ОДА, депутат Борис Клімчук." Це про замок? Да, тема дуже серйозна. Хоча, можна порадити обгортку не використовувати - тоді зубці на вежі задній прохід не подряпають.
Я Показати IP 12 Липня 2011 15:11
Зауваження слушне. Хочеш робити папір - роби, але навіщо на речі, які люди в одне місце собі пхають зображувати символи міста? Через це й не дивно, що всяка бидлота засмічує місто
Олександр Показати IP 25 Грудня 2012 12:56
Це підла змова, аби прорекламувати свій товар на шару

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus