USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У волинського лісгоспу забирають 6 тисяч гектарів землі

21 Жовтня 2013 18:08
Земельну ділянку площею понад 6 тисяч гектарів і вартістю більше 80 мільйонів гривень прокуратура збирається повернути у державну власність.

Волинська прокуратура з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері заявлено позов до господарського суду Волинської області про скасування державного акту на право постійного користування земельною ділянкою.

Як повідомили у прес-службі прокуратури, колишні землі авіаційного полігону, що розташовані на території Камінь-Каширського району, були незаконно передані у користування Камінь-Каширському лісгоспу. Цю ділянку, площею 6047,8 гектарів та вартістю понад 80 мільйонів гривень, використовували для лісозаготівельних робіт.

Зі слів начальника відділу представництва інтересів громадян та держави у судах прокуратури Західного регіону України Василя Майорчака, прокуратура вживає заходів щодо відновлення порушених інтересів держави у сфері земельних відносин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Міля Показати IP 21 Жовтня 2013 18:12
Цими лісами К-Каширський лісгосп користується ше з того часу, коли цьой воєнний прокурор пісяв у памперси, то вже пройшло 20 літ. Вони шо з глузду з'їхали ці прокурори.
Полішук Показати IP 21 Жовтня 2013 18:14
Осанні вздохи напівмертвої воєнної прокуратури. Лєсніки видно не заплатили откат. Бистріше б новий закон про прокуроров, вже надоїли. Хамии.
Камінь Показати IP 22 Жовтня 2013 00:01
Цим прокурорам капець через те, що цей ліс ріжуть приватні структури з Донецькими коренями та з Євросоюзу, оскільки К-Каширський лісгосп давно не займається виробничою діяльністю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus