USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Волинському наркодиспансері відкрили каплицю. ФОТО

20 Травня 2011 10:34
У Волинському обласному наркодиспансері 18 травня, на свято ікони Божої Матері «Невпиваєма чаша», відкрили каплицю.
Про це повідомили у прес-службі Волинської єпархії УПЦ.
Зараз у цьому медзакладі перебуває на лікуванні 115 хворих. У єпархії кажуть, що тепер для них з’явилася хороша нагода переосмислити своє гріховне життя і покаятися.
«Не кожна людина є алкоголіком чи наркоманом, але кожен алкоголік і наркоман є людиною, – сказав священик Стефан Ярема. – Головна наша мета – переконати хворих, які тут перебувають, що жодного з них Господь не залишив, тому їм потрібно вставати з колін і розпочинати нове життя з Богом».
Богослужіння очолив митрополит Луцький і Волинський Ніфонт. Після служби він привітав всіх присутніх із святом ікони Божої Матері «Невпиваєма чаша».
Як розповідає заступник головного лікаря наркодиспансеру з медичної частини Ігор Шкаровецький, задум відкрити на території стаціонару каплицю з’явився давно, років з п’ять тому. Проте не було належного фінансування.
Допомогли втілити ідею в життя члени Волинського православного Братства тверезості імені святого Іоанна Кронштадського, що віднедавна опікуються хворими наркодиспансеру.
За словами заступника головного лікаря наркодиспансеру, служби в каплиці будуть проходити щочетверга, а починатимуться о 16:00. Служитиме один із співзасновників Братства тверезості, отець Стефан Ярема.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Миколай Показати IP 20 Травня 2011 14:23
Здоров'я і Божої ласки хворим.
Не байдужий Показати IP 23 Травня 2011 23:04
Цікаво, а залежних від алкоголя та наркотиків менше стане, яким чином ця капличка допоможе хворим??? Доречі, може хоч медперсоналу на чолі з їх учільником чимось капличка допоможе...
Алкоголік Показати IP 7 Червня 2011 21:50
Доречі в наркодиспансері всі лікарі алкоголіки!!! Їм потрібно самим лікуватись а їм довіряють людей!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus