USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Волинському народному хорі – проблеми зі званнями

24 Червня 2011 15:40
Тільки п’ятеро хористів Волинського академічного народного хору мають звання заслужених артистів, на декількох інших колектив робив подання на колегію управління культури і туризму облдержадміністрації, однак – результату ніякого.
Про це в інтерв’ю газеті «Волинь-нова» розповів художній керівник хору, заслужений діяч мистецтв України Олександр Стадник.
Зокрема, за його словами, на колегію управління культури і туризму облдержадміністрації на присвоєння звань подавали кандидатури хормейстера Володимира Єфіменка, хористів Олександри Грицак і Валентини Дорощук.
«Мені важко щось сказати... Я не є членом колегії, не знаю, чому відмовили, хоч було рішення нашого колективу. Вважаю, що варто було б прийти і пояснити – чому, з яких причин колегія прийняла таке рішення», – розповів Стадник.
Він додав, що у хорі є п'ятеро хористів з іменами заслужених артистів. «Гадаю, що це не так уже й багато для такого колективу, та й одержали їх наші люди вже давненько», – підсумував художній керівник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
login Показати IP 24 Червня 2011 17:37
Культурне середовище філармонії взагалі специфічне. Не люблять там заохотити, підтримати, відстояти артиста на колегії. Люблять лише "опустити".
Отожбо! Показати IP 25 Червня 2011 00:07
Філармонія - це взагалі, місце де своїх працівників не люблять і не поважають. Чого варте лише те, що машини працівників стоять на узбіччі, а на території філармонії стоять "таксі" і не дай Вам Боже поставити в день машину на годину, "вахтер" одразу прибіжить і Вас прожене бо "не можна"! І це лишень квіточки від Яблуньки!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus