USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У волинських лісах тривали упівські навчання. ФОТО

30 Вересня 2013 17:03
Дотримуючись впоряду вояків УПА, юнаки та дівчата провели три останні дні вересня на патріотичному таборі «Повстанець-2013» молодіжної громадської організації «Національний Альянс». Про це повідомили у прес-службі ВМГО «Національний Альянс».

Вишколитися і фізично, і духовно приїхали учасники з Києва, Львова, Рівного, Одеси, Волинської області та Луцька зокрема.

Оскільки умови табору «Повстанець» максимально були наближені до умов часів УПА, була надзвичайно щільна і навантажена програма навчання.
Щодня «повстанці» виконували фізичні вправи, практичні завдання, слухали гутірки.

Курс лекцій з ідеологічної підготовки включав основи ідеології українського націоналізму, історію українськиї визвольних рухів, огляд сучасного політичного життя в Україні.

Оскільки одне із основних завдань «Повстанця» - це виховання студіюючої молоді на засадах християнської моралі, була проведена гутірка на тему націоналізм і християнство капеланом «Національного Альянсу» отцем Дмитрієм.

Також для молоді провели тренінг по юридичним аспектам захисту від незаконних дій міліції.
ЧИТАТИ ЩЕ: НА ВОЛИНІ НАВЧАТИМУТЬ, ЯК ЗАХИЩАТИСЬ ВІД БЕЗЗАКОННЯ МІЛІЦІЇ

Фізичний вишкіл базувався на системі раціонального управління безпекою (СРУБ). Зокрема, учасники навчалися рукопашному бою – основам ударів руками та ногами, захисту від ударів, захватів та удушень.
На завершення табору «Повстанець-2013» кожен його учасник отримав шеврон та нашивку «Національного Альянсу».

«Проведення подібних таборів є невід’ємним елементом національно-патріотичного виховання молоді. Тільки після відвідування «Повстанця» молода людина може усвідомити що таке патріотизм, дух побратимства, духовність, команда. Кількість таких заходів потрібно збільшувати, тому що Україні потрібні свідомі люди, які будуватимуть її майбутнє», - сказала голова ВМГО «Національний Альянс» Майя Москвич.













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ЧИТАТЕЛЬ Показати IP 30 Вересня 2013 20:29
как много дебильных рожев
михайло Показати IP 30 Вересня 2013 22:27
а свою ти непоказуеш мабуть ще гірша
Я Показати IP 30 Вересня 2013 22:47
Гитлерюгенд
Vulpes Показати IP 1 Жовтня 2013 08:40
Нащадки СС "Галичина", "Роланд" і "Нахтігаль".
анонімус Показати IP 1 Жовтня 2013 08:44
показуха
Гість Показати IP 1 Жовтня 2013 09:52
Переважно молодь з бідних сімей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus