USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.75 9.87

У волинських правоохоронців нова святиня. ФОТО

21 Листопада 2013 17:54
Урочисте відкриття та освячення скульптури Божої Матері відбулося на території управління ДАІ УМВС України у Волинській області сьогодні, 21 листопада.

Відкрив скульптуру головний міліціонер Волині Олександр Терещук та головний даішник області - Володимир Гайовий.

Захід благословив та освятив скульптуру митрополит Луцький і Волинський Михаїл. Керуючий Волинською єпархією УПЦ КП закликав присутніх кожен день розпочинати так, як розпочинають діти – з молитвою на вустах, і проживати його, як останній, але вірити, що проживеш ще тисячу років. Владика Михаїл впевнений, у цьому працівникам ДАІ допоможе новостворена скульптура Матері Божої.

Отець Любомир Яворський розповів, що створення скульптури ініціювала не Церква, а працівниками Державтоінспекції. І на честь відкриття скульптури Божої Матері, отець вручив працівникам управління ДАІ в області презентаційне видання книги про історію греко-католицької церкви.

Скульптор Василь Ярич, який сам проживає у Львові, зазначив, що скульптура Божої Матері – робота індивідуальна, її вартість становить близько 106 тисяч гривень. Митець запевняє, що це благодійні кошти самих працівників управління.

«Це унікальна річ для мене, вона виконана в єдиному екземплярі, більше таких немає», - зазначив скульптор.

Після посвяти скульптури для присутніх виступив Галицький академічний камерний хор.

Усіх, хто доклав зусиль для створення скульптури, нагородили відзнаками.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
999 Показати IP 21 Листопада 2013 21:40
Волинські "правоохоронці" за хабарі кришують збанкрутілий "Західінкомбанк".
Прохожий Показати IP 21 Листопада 2013 22:05
Правоохоронці зазвичай такі завантажені роботою , що навіть помолитися нема часу до церкви сходити. То їм святині вже у кабінетах почнуть ставити. Як вже ті комуністи - комсомольці моляться , то вже якось навіть дивитись незручно...Шеренгами .
Антирелігіозний Показати IP 21 Листопада 2013 22:16
шо попи шо мєнти...всі тільки гроші деруть з простого люду...
Забудькуватий Показати IP 22 Листопада 2013 00:16
Може я щось забув. Але начебто як ми живемо у світській державі. А міліція це начебто як державний орган.......
Мик Показати IP 22 Листопада 2013 02:31
Яка святиня для ментів, тим більше для даішників. Від людських прокльонів іх нічого не спасе скільки б святинь вони не будували. Нехай читають заповіді Божі і дотримуються іх коли беруть хабарі на дорогах. Подивіться на іх викормлені морди, навіть переодінь іх у попівьки ризи і то буде видно що це мент. Підбір шо по уму, що по рожі однаковий.
Мик Показати IP 22 Листопада 2013 02:35
Особливо показові два ментяри ті що з квітами стоять , на підбір два бойца із ларца - котигорошки. А побудована святиня на пожертви на дорогах.
думка народу Показати IP 22 Листопада 2013 06:51
У правоохоронців має бути лише одна святиня - ЗАКОН. В світській демократичній багатоконфесійній (в розрізі лише християнства) та полірелігійній державі подібні речі є абсолютно недопустимими та їх організатори повинні нести відповідальність. Ганьба подібним фактам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus