USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Соціологічний проект»: як Порошенко скупляє голоси по 1000 гривень

15 Січня 2019 07:00
У селах і невеликих містечках, учасникам «соціологічного проекту», організованого командою Порошенка, платять по 1000 гривень за анкетування виборців.

Про це повідомляє Dubinsky.pro.

Людей змушують підписувати так звану анкету однодумців та особисте забов'язання. Ці папірці багатьма сприймаються як зобов'язання голосувати за Порошенка в обмін на отриману тисячу.

Ось, що пише передплатник, який надіслав ці документи:

«Глава ОТГ зібрала людей в Будинку культури, роздали анкети і сфотографували паспорти та ІПН. Люди похилого віку тепер думають, якщо вони не проголосують за Порошенка, то їх посадять. В анкеті ж вказані статті, які не можна порушувати».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Добрий чоловік Показати IP 15 Січня 2019 07:28
Вікторе Федоровичу, пийте ліки, щоб Вас інфаркт від заздрощів не вхопив.....
))) Показати IP 15 Січня 2019 10:59
В Луцьку...це вже відкатана тема....і ще і досі катають
Естебан Показати IP 15 Січня 2019 11:53
"журналіст"(як він себе величає) дубінський займається одним - практично щодня висмоктує з пальця проблеми в президентові, доказами його слів може бути просто якась роздруківка на яку він прифотошопив " команда порошенка", якщо потім виявиться це брехня, він не стане заморочуватися, до того часу він напише ще кілька опусів такого самого спрямування, його задача: запустити "мульку", нехай інші доводять що це не так, так само як представники росії в радбезі оон
Иван Показати IP 13 Лютого 2019 15:12
Них*я не понимаю ваш язык, пишите по русски!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus