USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Учасниця «Маленьких гігантів» з Волині - про проект, свою симпатію і мрії

23 Жовтня 2015 09:27
8-річна Олександра Животягіна з Володимира-Волинського взяла участь у телепроекті «Маленькі гіганти». Про симпанії дівчинки, мрії та участь у проекті розповідає Місто вечірнє.

Мешканка Володимира-Волинського в ефірі телеканалу «1+1» підкорила велику сцену проекту «Маленькі гіганти». Зірочку звуть Олександра Животягіна, їй вісім. «Удома за комп’ютером в кімнаточці затишній сиділа мала дівчинка і їла з цукром вишні…» – читає вірш харизматична Саша і з перших секунд завойовує симпатію зіркового журі та глядачів.

Дівчинка розповідає, що участю у передачі вона завдячує своїй тітці Ользі, яка і відправила заявку на проект. А все почалося з декламування віршів у родинній атмосфері. Мама Олександри Оксана Древінська додає, що дочка читала напам’ять твори українських класиків – Тараса Шевченка, Лесі Українки. А для конкурсу юних талантів Саша використала вірш володимирчанки Наталії Бідзюри, у якому йдеться про мрійливу дівчинку Емілію, що подорожує потягом із динозаврами. Віршована казка має двадцять п’ять строф, які маленька артистка декламувала на сцені, однак в ефір вийшли тільки п’ять.

«До того, як опинитися на столичній сцені перед телекамерами, діти пройшли серйозний відбір. Передусім із психологом. Деякі до такого випробування славою виявилися не готовими. Пам’ятаю, як інші мами розповідали про успіхи своїх дітей. Мовляв, на різних конкурсах бували, і за кордоном теж. А ми тільки в садочку, у школі, вдома на табуретці… Але обійшли багато суперників», – каже мама Оксана. Олександра потрапила в команду Ольги Фреймут, де їй довелося виборювати право змагатися далі з Дмитром Ситником – знавцем жуків. І волинянка пройшла до наступного етапу!

Саша каже, зовсім не боялася виступу. А мама додала, що донька вирізняється допитливістю й гіперактивністю. Така малеча в будь-якій компанії почувається, наче риба у воді. На телепроекті дівчинка заявила, що має симпатію – хлопчика Остапа, і мріє, щоб він побачив її в ефірі «1+1» та закохався. Запитую, як відреагував Остап на її участь у популярному проекті. Олександра показує записку від хлопця. «Саша + Остап = кохання. Сашо, ти прикольна», – читає зірочка.

Хоча один із членів журі Юрій Горбунов напророкував юній Олександрі кар’єру телеведучої на заміну Ользі Фреймут, та дівчинка хоче бути лікарем. На моє запитання, яким саме, впевнено відповідає: «Головним!» А ще після проекту маленька Саша вирішила, що стане співачкою і танцюристкою, й уже просить маму записати її на танці. Каже, якби потрапила до проекту «Голос. Діти», то хотіла б опинитися у команді Тіни Кароль, бо любить її творчість. А в «Маленьких гігантах» Олександра задоволена, що у команді Ольги Фреймут. «Вона дуже мила», – каже дівчинка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus